Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. El cor de la ciutat. capítols. més info. Sèrie que mostra el discórrer de la vida en un barri d'una gran ciutat. T1xC1. Durada: 1 h 3 min.

  2. Una sèrie que mostra el discórrer de la vida en un barri d'una gran ciutat. Vegeu els capítols de la primera temporada, amb els actors i els personatges que els protagonitzen.

  3. El cor de la ciutat ( El corazón de la ciudad) fue una telenovela española producida por TV3 donde va pasando el día a día de unas familias del barrio de San Andrés de Palomar de Barcelona y posteriormente en el de Sants.

  4. El cor de la ciutat va ser una telenovel·la produïda i emesa per Televisió de Catalunya, situada al barri de Sant Andreu de Barcelona. L'emissió va iniciar-se l' 11 de setembre de 2000 amb un capítol especial a la nit i el seu desenllaç es va emetre el dimecres 23 de desembre del 2009.

  5. 27 de nov. de 2013 · El retrobament amb la família, els amics i els que no són tan amics. La Núria, la seva filla, ha de passar una prova de piano. Mentrestant, al barri passen coses. La Clara surt de la presó. El ...

  6. Llista de personatges principals d' El cor de la ciutat : Sant Andreu. Família Bosch-Vidal-Balaguer. Vegeu els personatges d'aquesta família que s'han traslladat a Sants a la secció Sant Andreu i Sants. Clara Bosch † ( Sílvia Sabaté ), filla de l'Adrià, germana de la Carme i mare de la Núria.

  7. A long-running soap opera about the lives of several neighbours in Sant Andreu, a neighborhood in Barcelona. IMDb provides cast and crew information, user reviews, trivia, plot summary, and more for this TV series that ran from 2000 to 2009.

  1. Búsquedas relacionadas con El cor de la ciutat

    la riera