1. Hace 4 días · Owusu, Johnson spark Toronto to 1-0 victory over Revolution. 1 of 8 |. Toronto FC’s Kobe Franklin (19) and New England Revolution’s Esmir Bajraktarevic, left, vie for the ball during first-half MLS soccer match action in Toronto, Saturday, April 20, 2024. (Frank Gunn/The Canadian Press via AP) Read More. 2 of 8 |.

2. Hace 5 días · Final del partido, Toronto 1, New England Revolution 0. Final segunda parte, Toronto 1, New England Revolution 0. Falta de Esmir Bajraktarevic (New En

3. 29 de mar. de 2024 · For MLS Season Pass analyst Taylor Twellman, there's a simple answer: New England Revolution homegrown winger Esmir Bajraktarevic. The 19-year-old US international helps lead New England's...

4. 10 de abr. de 2024 · El 5-2 cayó en el descuento cuando Esmir Bajraktarevic le dio un centro a Vrioni, quien logró el gol al 90+3. - Ficha técnica: 5.

5. 11 de abr. de 2024 · Homegrown winger Esmir Bajraktarevic started three of New England's five MLS games | Courtesy New England Revolution. In this edition of Oppo Research, Hudson River Blue spoke with Jake Catanese of The Blazing Musket to learn more about the New England Revolution, New York City FC' s opponent on Saturday.

6. 10 de abr. de 2024 · En un tiro de esquina por izquierda, un cabezazo de Vrioni que se desvió en un defensor del América significó el 4-1 al 65. El 5-1 cayó al 76 con un penalti ejecutado por Rodríguez para el 5-1. El 5-2 cayó en el descuento cuando Esmir Bajraktarevic le dio un centro a Vrioni, quien logró el gol al 90+3. – Ficha técnica: 5.

7. 9 de abr. de 2024 · 65′, 92′. resumen minuto a minuto alineación estadísticas. Véalo por: ¡Fin del partido! Minuto a minuto. América New England Revolution. 90'+4' Fin del partido. 90'+4' Fin del Período. 90'+3' Revisión VAR. Giacomo Vrioni. 90'+2' Remate rechazado. Esmir Bajraktarevic. 90'+2' Gol. Giacomo Vrioni. 90'+1'