Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. fantàstic, -a adj. Que no és real o que és producte de la imaginació: l'unicorn no ha existit mai: és un ésser fantàstic. sin: fabulós, fictici; Que sobresurt entre els altres per les seves bones qualitats: un pianista fantàstic. sin: fabulós, meravellós, prodigiós

  2. Diccionari de sinònims de català/valencià en línia de Softcatalà. Sinònims, antònims, mots afins, paraules relacionades.

  3. fantàstic m. ‎ ( femení fantàstica, plural masculí fantàstics, plural femení fantàstiques ) Relatiu a la fantasia. De característiques extraordinàries i positives. És un ordinador fantàstic, va molt ràpid, no es penja mai, té una pantalla de 25 polzades... Traduccions.

  4. El Diccionario de la lengua española es la obra lexicográfica de referencia de la Academia.. La vigesimotercera edición, publicada en octubre de 2014 como colofón de las conmemoraciones del tricentenario de la Academia, es fruto de la colaboración de las veintidós corporaciones integradas en la Asociación de Academias de la Lengua Española (ASALE).

  5. Sitges Film Festival - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

  6. El gènere fantàstic ha inspirat a nombroses pel·lícules, sèries i jocs de rol que han creat els seus propis universos ficticis. De la mateixa manera, existeixen novel·les basades en les pel·lícules de la fantasia i sèries televisives.

  7. 29 de oct. de 2019 · Si prenem com a model la definició estructuralista de Tzvetan Todorov a Introducció de la literatura fantàstica (1970), fantàstic s’entendria com tot allò que ocupa la incertesa i la vacil·lació del lector, sempre que no se’n faci una interpretació al·legòrica o poètica.