Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Hace 2 días · Nešto više na klupi se zadržao Faruk Hadžibegić koji je imenovan u prvim danima 2023. godine. Hadžibegić je Zmajeve vodio u četiri utakmice, sve do juna prošle godine kada se razišao sa Savezom. Rezultati ankete Većina navijača BiH želi Sergeja Barbareza za novog selektora Zmajeva.

  2. Hace 1 día · Faruk Hadžibegić je na selektorskoj poziciji bio 170 dana. Na četiri utakmice imao je jednu pobjedu i tri poraza. Ivajlo Petev je nešto duže bio selektor BiH. Od januara 2021. do decembra 2022. godine, tačnije 703 dana. Zmajeve je vodio na 20 utakmica, a ostvario je učinak od šest pobjeda, sedam remija i sedam poraza.

  3. Hace 2 días · Novi stručni štab reprezentacije BiH pored Barbareza činile bi legende bh. nogometa. Nogometni savez Bosne i Hercegovine je prelomio, odnosno odlučio ne nastavljati pregovore o eventualnom nastavku saradnje sa Savom Miloševićem. Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo počeo je Faruk Hadžibegić, nastavio Meho Kodro te završio Savo Milošević.

  4. Hace 2 días · Nogometni savez Bosne i Hercegovine je prelomio, odnosno odlučio ne nastavljati pregovore o eventualnom nastavku saradnje sa Savom Miloševićem. Iza "Zmajeva" je jedan od najgorih ciklusa u historiji u kojem smo promijenili čak trojicu selektora. Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo počeo je Faruk Hadžibegić, nastavio Merho Kodro te za brčio Savo Milošević. Ovaj je posljednji imao […]

  5. Hace 2 días · Posljednji kvalifikacijski ciklus započeo je Faruk Hadžibegić, nastavio Meho Kodro, a završio Savo Milošević. Savo, igrač impresivne karijere, vodio je bh. tim u Ligi nacija. Malo je nedostajalo da ostvarimo pobjedu.

  6. Hace 3 días · Team. The Yugoslavia national football team [b] represented Yugoslavia in international association football. Although the team mainly represented the pre-war Kingdom of Yugoslavia and the post-war SFR Yugoslavia, various iterations of the state were formally constituted in football, including the: Kingdom of Serbs, Croats and Slovenes (1918 ...

  7. Hace 2 días · Nešto više na klupi se zadržao Faruk Hadžibegić koji je imenovan u prvim danima 2023. godine. Hadžibegić je Zmajeve vodio u četiri utakmice, sve do juna prošle godine kada se razišao sa Savezom. Posljednjeg dana 2022. godine Savez se razišao i s Ivaylom Petevom koji je vodio reprezentaciju BiH na 20 utakmica.