Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Hace 1 día · Florin Niță: ”Eu știu că are ofertă din Arabia Saudită, în două-trei zile trebuie să o închidă cu o echipă de acolo” Marius Șumudică, antrenorul care l-a adus pe Florin Niță la Gaziantep, a fost întrebat în legătură cu următoarea destinație a portarului titular din naționala României.

  2. Hace 3 días · Florin Niță (37 years old), the goalkeeper of the Romanian national team, has found a team. Free of contract after finishing his agreement with Gaziantep FK, Florin Niță has reached an agreement with another team. The Saudi Arabian press writes that Niță, who impressed with his performances at EURO 2024 in the Romanian national team …

  3. Hace 5 días · Florin Niță (37 de ani) a fost titularul din poarta României la EURO 2024, unde naționala pregătită de Edi Iordănescu a ajuns până în optimile de finală.

  4. Hace 1 día · Niță a avut 13 intervenții decisive de-a lungul Europeanului, iar la un moment dat se clasa chiar pe poziția secundă în topul portarilor. E gata! Florin Niță și-a găsit echipă. Florin Niță a petrecut sezonul 2023/24 la Gaziantep.

  5. Hace 4 días · Conform informațiilor apărute în zona Golfului, Florin Niță urmează să semneze cu Al-Feiha, echipă care a terminat pe locul 9 în ultimul sezon din Arabia Saudită, cu un loc deasupra formației Damac, echipă la care este legitimat Nicolae Stanciu.

  6. Hace 5 días · După despărțirea de portarii Florin Iacob și Danylo Kucher, clubul arădean a făcut o ofertă îndrăzneață pentru Florin Niță, portarul naționalei României la EURO 2024.

  7. Hace 4 días · Florin Niță a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României la EURO 2024, turneu final în care s-a remarcat prin paradele sale. Presa internațională a anunțat acum că fotbalistul este curtat de o campioană din Europa, echipă calificată în preliminariile Champions League.