Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Hace 4 días · Florin Răducioiu (54 de ani) a vorbit despre legenda lui Dinamo, care a crescut generația fabuloasă pe care au avut-o ”câinii” la sfârșitul anilor '80 și începutul deceniului următor, Iosif ”Piți” Varga. Fostul atacant a lui Dinamo și AC Milan, Florin Răducioiu, a vorbit despre ”Piți” Varga, omul care a crescut una dintre generațile remarcabile…

  2. Hace 5 días · Florin Răducioiu are și un episod mai puțin plăcut pe care și-l amintește legat de nea ”Piți” Varga, așa cum îi spuneau cunoscuții. ”Tata era foarte apropiat de el (n.r. de Iosif Varga). Nu sunt amintiri plăcute. Bea foarte mult și a trebuit să-l ducem acasă, eu după antrenament.

  3. Hace 6 días · Au apărut detalii despre ce sacrificii face Florin Răducioiu pentru a fi în formă, la 54 de ani. Fostul atacant al naţionalei României a început pregătirile pentru meciul „Retragerii Generaţiei de Aur”. Trage tare pentru a marca pe Arena Naţională. Răducioiu a scris istorie în tricoul primei reprezentative.

  4. Hace 5 días · 86.8K subscribers. Subscribed. 0. No views 1 minute ago #generatiadeaur #meciretragere #special. Florin Răducioiu a fost unul dintre cele mai mari nume din Generația de Aur, artizanul unor...

  5. Hace 6 días · Florin Răducioiu (54 de ani) a dezvăluit în cadrul podcastului iAM Ștucan cum îl numește pe Giovanni Becali, fostul său impresar. Cariera lui Florin Răducioiu a fost ghidată de frații Becali, care atunci reprezentau toți jucătorii importanți din România, inclusiv pe Gică Hagi și Gică Popescu.

  6. 17 de may. de 2024 · Are un stil de joc asemănător cu al meu şi îmi place foarte mult. Mi-aş dori să îl văd la echipa naţională”, a spus Răducioiu. Oficialii Rapidului au înaintat o ofertă în valoare de 1.5 milioane de euro pentru transferul atacantului, potrivit Orange Sport.

  7. 17 de may. de 2024 · Nu am ce să le fac”. Cu ce se ocupă copiii unui fost mare internațional român. articol scris de Digi Sport. 17.05.2024, 17:47. Fostul mare internațional român Florin Răducioiu (54 de ani) are doi copii, Andrea și Alessandro, ambii din căsătoria cu Astrid, de care a divorțat în 2018, după 24 de ani de căsnicie. Special.