Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Hace 3 días · Florin Răducioiu, golgheterul României la CM 1994. Florin Răducioiu a debutat la prima reprezentativă a României într-un meci amical împotriva Israelului, la data de 25 aprilie 1990. A jucat la Mondialul din 1990 în trei dintre cele patru meciuri ale României, dar nu a marcat niciun gol.

  2. Hace 1 día · Florin Răducioiu (54 de ani), fost internațional român, a vorbit despre una dintre greșelile pe care le-a făcut în cariera sa de fotbalist profesionist. Florin Răducioiu consideră o greșeală împrumutul la West Ham, în Premier League, în 1996, de la Espanyol. Românul a jucat doar ...

  3. Hace 5 días · Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf în anii 90 şi l-au acuzat că a uitat limba română. În vara lui 1990, atacantul pleca de la Dinamo la Bari şi petrecea 4 ani în Italia, unde mai juca şi pentru Verona, Brescia şi Milan.

  4. 26 de abr. de 2024 · Vineri 26 Aprilie 2024, 18:33. Fostul atacant a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la emisiunea Arena Sport.ro. TAGS: #Florin Raducioiu #Arena Sport.ro #Espanyol Barcelona #salariu. Din articol. Florin Răducioiu a dezvăluit echipa la care a primit cel mai mare salariu din carieră. Răducioiu, de neoprit la CM 1994. * Florin Răducioiu.

  5. Hace 1 día · Florin Răducioiu și-a refăcut viața și s-a logodit cu Andreea Albăstroiu. După ce s-a despărțit de mama copiilor săi, un mariaj care a durat 23 de ani, fostul internațional și-a refăcut viața alături de Andreea Albăstroiu.

  6. 24 de abr. de 2024 · Arena SPORT.RO | Florin Răducioiu: “O tâmpenie că m-am retras de la națională la 26 de ani!” SPORT.RO. 68.4K subscribers. Subscribed. 0. No views 1 minute ago. Rămâi la curent cu toate știrile...

  7. 20 de abr. de 2024 · Răducioiu fiind singurul fotbalist român care a evoluat în toate marile campionate ale Europei: Italia, Spania, Anglia, Germania și Franța. „La 8 ani, la Dinamo, în grupa lui Piți Varga. Fiind crescut în Colentina, nu eram departe de Dinamo și tata m-a dus la nea Piți. Am fost la o selecție pe zgură pe vremea aia, în spatele stadionului mare.