Yahoo España Búsqueda web

  1. 11.800 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 1 de feb. de 2023 · Florin Tănase a reuşit o „dublă” pentru Al-Jazira Fostul căpitan de la FCSB a deschis scorul după doar 20 de secunde Florin Tănase evoluează la Al-Jazira de la începutul sezonului. Internaţionalul român a fost cumpărat de la FCSB în schimbul sumei de 3 milioane de euro, după ce a petrecut şase sezoane în tricoul roş-albastru. Reclamă

  2. 1 de feb. de 2023 · Florin Tănase a fost titularizat la Al-Jazira pentru prima oară după accidentarea care l-a ținut departe de gazon mai mult de două luni. Internaționalul român a înscris două goluri împotriva Gulf Heroes, în optimile Cupei Președintelui din Emiratele Arabe Unite, scor 6-1. Florin Tănase a înscris după 21 de secunde pentru Al-Jazira

  3. 1 de feb. de 2023 · Cel mai rapid gol pentru Florin Tănase Al-Jazira a câștigat categoric meciul disputat pe teren propriu cu Gulf Heroes, scor 6-1, în optimile de finală ale Cupei Președintelui. Revenit printre titulari, Florin Tănase a deschis scorul în secunda 22, când a reluat puternic sub transversală o centrare din partea dreaptă.

  4. 25 de ene. de 2023 · Florin Tănase (Florin Lucian Tănase, born 30 December 1994) is a Romanian footballer who plays as a centre forward for the Romania national team. In the game FIFA 23 his overall rating is 72.

  5. 1 de feb. de 2023 · Fotbalistul Florin Tănase a marcat două goluri pentru echipa sa, Al-Jazira, într-un meci din Cupa Preşedintelui, în Emiratele Arabe Unite. Al-Jazira a întâlnit formaţia Gulf Heroes Sports Academy în cadrul optimilor de finală ale Cupei Preşedintelui.

  6. 1 de feb. de 2023 · Internaţionalul român Florin Tănase a reuşit o dublă pentru Al-Jazira, care s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Preşedintelui Emiratelor Arabe Unite. Al-Jazira a surclasat formaţia Gulf Heroes cu 6-1, miercuri, la Abu Dhabi. Tănase a marcat în min. 1 şi 59, fiind înlocuit după 66 de minute.

  7. 1 de feb. de 2023 · Florin Tănase (28 de ani) a înscris două goluri în meciul Al-Jazira - Gulf Heroes 6-1, din optimile Cupei Președintelui. Florin Tănase a revenit astăzi în primul „11” al celor de la Al-Jazira după aproape 3 luni, perioadă în care o accidentare i-a limitat timpul de joc, și a reușit o „dublă”.