Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. 10 de may. de 2024 · Gentian Selmani. Gentian Selmani më në fund është rikthyer në fushën e blertë. Gardiani i Tiranës ka mudnur të hedhë prapa-krahëve dëmtimin dhe të jetë sërish protagonist në fushën e lojës. 26-vjeçari luajti ndja Vllazninë në “Air Albaniaa” ndeshjen e parë pas dëmtimit.

  2. 9 de may. de 2024 · 2024-05-09 - “Panorama Sport” ju sjell pikantet e ndeshjes së djeshme në stadiumin "Air Albania". -Gentian Selmani kthehet të luajë titullar pas më shumë se nëntë muajsh. Lojtari nuk ishte aktivizuar në as një ndeshje tjetër zyrtare. Futbollist­i mungonte prej 3 gushtit 2023 kur theu këmbën.

  3. 2 de may. de 2024 · Gentian Selmani, Leon Kozi dhe Mustafë Abdullahu janë tre portierë cilësor e të talentuar që fatkqesisht nuk kanë sesi t’i japin hapsira njëri-tjetrit. Një ‘luks i tepruar’ për klubet shqiptare, por edhe një mundësi mjaft e mirë për të mbushur arkën.

  4. en.wikipedia.org › wiki › KF_TiranaKF Tirana - Wikipedia

    Hace 2 días · Klubi i Futbollit Tirana (KF Tirana) is an Albanian professional football club based in the country's capital city, Tirana.The men's football club is part of the multi-disciplinary sports club SK Tirana, and is the most successful in Albania, having won 54 recognized major domestic trophies.They are the only football club in Albania with two stars in their crest after winning the 20th ...

  5. 9 de may. de 2024 · -Gentian Selmani kthehet të luajë titullar pas më shumë se nëntë muajsh. Lojtari nuk ishte aktivizuar në as një ndeshje tjetër zyrtare. Futbollisti mungonte prej 3 gushtit 2023 kur theu këmbën. -Numër i ulët ndjekësish për të ndjekur klasiken Tirana-Vllaznia.

  6. 9 de may. de 2024 · ”“Panorama Sport” ju sjell pikantet e ndeshjes së djeshme në stadiumin “Air Albania”. -Gentian Selmani kthehet të luajë titullar pas më shumë se nëntë

  7. 9 de may. de 2024 · 09 Maj, 2024 19:05. Madhësia e tekstit: ”“Panorama Sport” ju sjell pikantet e ndeshjes së djeshme në stadiumin “Air Albania”. -Gentian Selmani kthehet të luajë titullar pas më shumë se nëntë muajsh. Lojtari nuk ishte aktivizuar në as një ndeshje tjetër zyrtare. Futbollisti mungonte prej 3 gushtit 2023 kur theu këmbën.