Yahoo España Búsqueda web

  1. 51 resultados de búsqueda aproximadamente
  1. 24/6/2022 · Familia foștilor fotbaliști ai UTA-ei, Marius și George Țucudean, a inaugurat primul hotel de 5 stele din Arad. Panglica a fost tăiată aseară, în prezența a numeroși invitați, printre directori de instituții, oameni de afaceri, oficialități locale și județene și – bineînțeles – oameni din lumea sportului rege.

  2. 24/6/2022 · Eu am ieșit de două ori și nu am primit nicio cupă, nicio medalie”, a spus George Țucudean pentru PRO TV. Țucudean crede că CFR e din nou favorită la titlu, dar e sigur că lumea vrea o altă campioană. „E greu, lumea deja s-a săturat, lumea vrea altceva, lumea vrea să mai câștige și Steaua, Rapid, Craiova”, a mai spus fostul atacant.

  3. 23/6/2022 · Oficiile de gazdă au fost făcute de proprietarul hotelului, George Țucudean, care le-a spus câteva cuvinte invitaților, înainte de a tăia panglica. „Am pus foarte mult suflet în acest proiect de când m-am lăsat de fotbal”, a mărturisit fostul atacant al echipei naționale.

  4. 25/6/2022 · Retras de doi ani din activitate, George Țucudea are un mare regret. Contact Romana . English ; Romana ; Home ; ActiveNews . GUVERNUL DE 50 DE BANI. Se anunță un protest... Jun 25, 2022 0 ...

  5. 24/6/2022 · Aniroc Signature Hotel și-a deschis aseară porțile, iar gazde au fost George și Miriam Țucudean, avându-i alături pe tatăl lor, Marius Țucudean, dar și pe pilonul principal al familiei, Gheorghe Cosma, fondatorul Cotta International, alături de soția sa, Ana, bunicul și bunica lui George și Miriam.

  6. 22/6/2022 · omul de afaceri gheorge cosma, un nume important în peisajul de business arădean și proprietarul cotta international, unul dintre cei mai mari producători locali de mobilă, este asociat cu ginerele său, marius țucudean, fost fotbalist și tatăl lui george țucudean, fotbalist la rândul său, retras din activitate la doar 29 de ani din cauza …

  7. ro.wikipedia.org › wiki › CFR_ClujCFR Cluj - Wikipedia

    hace 6 días · Pentru sezonul în curs vedeți: Liga I 2022-2023: Fotbal Club CFR 1907 Cluj, cunoscut sub numele de CFR Cluj, sau pe scurt CFR, este un club de fotbal profesionist din Cluj-Napoca, România, care evoluează în prezent în Liga I.A fost fondat pe 23 noiembrie 1907, când Transilvania făcea parte din Austro-Ungaria, iar denumirea actuală „CFR” este acronimul pentru Căile Ferate Române.