Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. 25 de may. de 2024 · Ionel Ganea l-a atacat fără menajamente pe Gică Popescu. „ Popescu e o mare dezamăgire ca om. Un fotbalist extraordinar, dar un om lipsit complet de respect. Îl interesează numai bani”

  2. 26 de may. de 2024 · Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, sâmbătă seara, după meciul de retragere al ''Generaţiei de Aur'' a fotbalului românesc, că lumea încă îi iubeşte pe el şi pe colegii săi şi a menţionat că fiecare minut jucat pe Arena Naţională a fost super emoţionant.

  3. 26 de may. de 2024 · Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, sâmbătă seara, după meciul de retragere al "Generaţiei de Aur" a fotbalului românesc, că lumea încă îi iubeşte pe el şi pe colegii săi şi a menţionat că fiecare minut jucat pe Arena Naţională a fost extrem de emoţionant.

  4. 25 de may. de 2024 · Cel mai așteptat și emoționant eveniment fotbalistic al acestui weekend va fi, fără îndoială, meciul de retragere al „Generației de Aur”. Această partidă specială se va disputa sâmbătă, la ora 20:30, pe Arena Națională și va fi transmisă în direct de Pro TV.

  5. 25 de may. de 2024 · Spectacol total pe Arena Națională! ”Remontada” reușită de gloriile României. articol scris de Digi Sport. 25.05.2024, 22:40. Meciul de adio al ”Generației de Aur” a avut loc pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de oameni. Fotbal. Meciul de retragere al ”Generației de Aur” / Foto: Sport Pictures.

  6. Hace 1 día · Gheorghe Hagi (Romanian pronunciation: [ˈɡe̯orɡe ˈhadʒʲ] ⓘ; born 5 February 1965) is a Romanian professional football manager and former player, who is currently the owner and manager of Liga I club Farul Constanța.

  7. 25 de may. de 2024 · La una dintre peluzele Arenei Naționale a fost afișată o pânză imensă pe care apărea chipul regretatului Daniel Prodan, fostul mare fundaș mort în noiembrie 2016. Moment emoționant la meciul de retragere a Generației de Aur. Omagiu pentru Daniel Prodan.