Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Hace 14 horas · Zaljubljena Goran Dragić in Greice Murphy: Ne razmišljava o poroki (Suzy) Dobili smo novo navdihujočo ljubezensko izpoved. Goran Dragić je z upokojitvijo obrnil nov list življenja in nam odprl vrata tudi tja, kamor prej nismo smeli. V prostor, ki ga je skrbno čuval le zase in za najbližje. V njegovo srce.

  2. Hace 14 horas · Slovenski košarkar Goran Dragić je pred dnevi v Laškem zaključil že svoj deseti košarkarski kamp za otroke. Tudi letošnji je bil več kot uspešen, z njim pa je bil zadovoljen tudi športnik. Nato pa si je s svojo srčno izbranko Greice Murphy privoščil nekaj dni oddiha na hrvaški obali. Pred Goranom je sicer dober mesec priprav na njegovo uradno poslovilno tekmo v Ljubljani in vse ...

  3. Hace 3 días · Peter Vilfan se je odzval na besede predsednika Košarkarske zveze Slovenije Mateja Erjavca, ki je v sporočilu za javnost dejal, da ulica ne bo vodila politike zveze. Legendi slovenske košarke je pritrdil tudi Goran Dragić.

  4. Hace 5 días · Slovenski košarkarski as Goran Dragić je svojo izbranko popeljal na slovensko obalo, nad katero je naravnost navdušena. Goran Dragić, ki je že več mesecev srečno zaljubljen, je svoje srce podaril Greice Murphy, brazilski podjetnici, ki živi in dela v Združenih državah Amerike.

  5. Hace 5 días · Gorana Dragića, zlatega kapetana slovenske košarkarske reprezentance, je življenjska pot vodila iz majhne garsonjere v Kosezah do tekme vseh zvezd v ligi NBA. Doživljal je vzpone in padce in dobil več udarcev, po katerih se večina ljudi ne bi pobrala.

  6. Hace 3 días · Eden najboljših slovenskih košarkarjev vseh časov – Peter Vilfan z jasnim sporočilom vodstvu KZS. Podprl ga je tudi Goran Dragić.

  7. Hace 4 días · Goran Dragić still led the group at that point. Slovenia later qualified for the Tokyo Olympics and came close to defeating France in a 90-89 loss, sending them to the Bronze medal game before losing to Australia.