1. Hace 3 horas · Vil setje Hareid på cruisekartet – får besøk av store internasjonale aktørar. For, organisasjonen Hareid Cruisenettverk (HCN) – som blei etablert i 2023 i tett samarbeid mellom Hareid kommune, Vekst i Hareid, Destinasjon Ålesund og Sunnmøre og lokale næringsaktørar – har fått Hareid inn som ein destinasjon under den årlege visingsturen FAMtrip.

2. Hace 1 día · Hareid kommune søkjer etter jordmor i 50 prosent fast stilling. Du vil bli kollega med dei dyktige og kjekke tilsette på helsestasjonen som ein del av helsestasjon- og skulehelsetenesta. Vi held til i nye flotte lokale på Hareid helsehus. Hareid kommune har omlag 55-60 fødslar i året.

3. Hace 5 días · Det kjem til å bli tøffe tak, og det må ein bu seg på, men inntil vidare kan folk og næringslivsaktørar glede seg over at vi har fått tilbake denne viktige ruta, avsluttar Moltumyr. Morgonavgangen på Hurtigbåtruta mellom HareidValderøyaÅlesund er forhandla inn igjen i posisjonen sitt budsjett.

4. Hace 1 día · Malach Mabior Alier sendte Hareid 2 i føringen da han satte inn 1-0 etter 13 minutter, men fire minutter senere utlignet Tesfay for Ørsta/Hovdebygda 2. etter 20 minutters spill scoret samme spiller igjen da han gjorde 2-1, og Ørsta/Hovdebygda 2-spilleren sikret seg hattrick da han la på til 3-1 noen minutter før pause.

5. Hace 3 días · Karsten Lennon Vasstrand Hodge scoret tre mål da Hareid vant 6-1 over Herd 2 i G16 2. divisjon, Avdeling 2 - Vår. Etter 19 minutters spill fikk Hareid straffespark. Maksymilian Ignacy Bolek scoret 1-0-målet, og samme spiller fikk nettsus og doblet ledelsen to minutter senere. Etter 29 minutter reduserte Herd 2 da Lukas Johan Bakker satte inn ...

6. Hace 1 día · Været der du er og der du reiser til. Værvarsel time for time og langtidsvarsel for 8 millioner steder i Norge og verden.

7. Hace 4 días · The tide is currently rising in Hareid. As you can see on the tide chart, the highest tide of 1.3m was at 3:58am and the lowest tide of 0.5m was at 10:48am. Click here to see Hareid tide times for the week.