Yahoo España Búsqueda web

  1. 82.500.000 resultados de búsqueda aproximadamente
  1. 18/6/2022 · “I had already told the manager and the club last year that I was going to leave,” he explained concerning Torino manager Ivan Jurić. “Jurić said to me, ‘Stay, help the team. Next year you will take the next step’. Everyone knows my ambitions, I want to play in the Champions League.

  2. 4/7/2022 · La Repubblica: Najveći pesimisti ovo nisu zamislili - Index.hr. Jurić ostaje bez cijele momčadi. La Repubblica: Najveći pesimisti ovo nisu zamislili. HRVATSKI trener Ivan Jurić prošle godine preuzeo je Torino, s kojim je u nedavno završenoj sezoni bio deseta momčad talijanskog prvenstva. La Repubblica piše kako je Jurić odradio ...

  3. 6/7/2022 · U Torinu će ga dočekati njegov suigrač Milinković-Savić i hrvatski trener Ivan Jurić koji je prošlu sezonu završio kao deseta momčad talijanskog prvenstva. Nemanja Radonjić odlučio je Marseille zamijeniti Torinom te će tamo nastaviti svoju karijeru. Poznato je kako je prošao liječnički pregled, a u Italiju stiže kao zamjena za ...

  4. 6/7/2022 · Ivan Jurić novi je trener seniora nogometnog kluba Gundinci. Ivan je uspješno vodio Graničara iz Slavonskog Šamca sa kojim je ispunio zacrtani cilj i svoj bivši klub ostavio među prvoligašima. Kako nam je uvijek u odabiru u prvom planu bilo čovjek pa tek onda trener tako smo se odlučili i za Ivana i na našu sreću Ivan je prihvatio naš poziv.

  5. 23/6/2022 · Torino, kojeg vodi hrvatski trener Ivan Jurić, već se pomirio s odlaskom sjajnog braniča Gleisona Bremera koji se nalazi na popisu želja nekolicine europskih klubova.. Zbog toga užurbano traže njegovu zamjenu, a jedna od glavnih meta je hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car.. Čelnici torinskog kluba, kako piše talijanska La Stampa, ciljaju na dva braniča.

  6. 21/6/2022 · Prema brojnim izvorima iz Italije, Torino, klub kojeg vodi Ivan Jurić, započeo je pregovore oko transfera Vlašića. Ipak, ističu kako bi veliki problem mogle biti financije. Englezi navodno traže 27 milijuna eura, a problem je i plaća koju bi Nikola tražio u Torinu, spominje se iznos od četiri milijuna eura.

  7. 22/6/2022 · OGLASIO SE IGOR JURIĆ Evo kako komentariše to što je udovica Olivera Ivanovića otkrila da su u vezi, a komentar NIJE SJAJAN. Milena Popović, nevenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića, nedavno je obelodanila da je u vezi sa Igorom Jurićem, ocem tragično nastradale devojčice Tijane Jurić. Piše: V. J. 22.06.2022. 09:20.