Yahoo España Búsqueda web

  1. 47.200.000 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 15/11/2022 · Ivan Rakitić/Instagram Imaš priču? Javi nam se! Pošalji priču Dok se hrvatski reprezentativci nalaze u Rijadu gdje ih u srijedu očekuje posljednji test prije početka Svjetskog prvenstva, prijateljska utakmica sa Saudijskom Arabijom, legendarni bivši Vatreni Ivan Rakitić nalazi se na odmoru nakon završetka prvog dijela sezone. GLAVU GORE KRALJU /

  2. 19/11/2022 · IVAN RAKITIĆ NE VJERUJE U VATRENE: ‘Hrvatska nije favorit, ali ju treba uzeti u obzir’. Svatko tko iole prati nogomet ima svoje favorite i mišljenje o nastupu reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Katru, a njegovo mišljenje o mogućnostima reprezentacije s kojom je osvojio srebro u Rusiji obznanio je i Ivan Rakitić.

  3. 23/11/2022 · Rakitić svoju priču na terenu i dalje gradi u dresu Seville, igranje za Hrvatsku ostavio je za sobom, ali ostaje uz Vatrene – s podrškom koju je iskazao u emotivnoj poruci na vlastitim profilu na Instagramu. “Iznad svih HRVATSKA! Zajedno smo jači, uvijek uz vas!

  4. 9/11/2022 · Ivan Rakitić dobio novog trenera: Bivši argentinski izbornik vratio se na klupu Seville Prema statističkim podacima OptaJosea, Ivan Rakitić postao je najstariji veznjak ikad koji je nastupao za Sevillu koji je dobio crveni u La Ligi, sa 34 godine i 244 dana. Rakitić je s leđa stao na gležanj nogometašu Sociedada.

  5. 17/11/2022 · Ivan Rakitić rekao je da će fudbalsko Svetsko prvenstvo u Kataru biti jedno od najneizvesnijih, kao i da se nada da će Hrvatska ostvariti što bolji rezultat."

  6. 19/11/2022 · Bivši dokapetan hrvatske reprezentacije Ivan Rakitić smatra da Hrvatska nije među favoritima za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru, ali da ju treba uzeti u obzir nakon što prođe skupinu "jer u jednoj utakmici može zakoplicirati život svakome". "Vjerujem da će se Hrvatska dobro natjecati. Rezultat koji su ostvarili u Ligi nacija nije slučajan.

  7. 16/11/2022 · I do su hrvatski reprezentativci u Rijadu gdje ih očekuje prijateljska utakmica sa Saudijskom Arabijom, prije početka Svjetskog prvenstva, bivši Vatreni Ivan Rakitić je na odmoru nakon završetka prvog dijela sezone. U Rimu je odigrao utakmicu pod nazivom 'Utakmica za mir' u čast legendarnom Diegu Maradoni, koju promovira i papa Franjo.