Yahoo España Búsqueda web

  1. 44 resultados de búsqueda aproximadamente
  1. 17/6/2022 · Bivši hrvatski reprezentativac sa suprugom Raquel Mauri i njihovim kćerima Altheom i Adarom ovog vikenda je uživao u morskim radostima. Fanovima je u duhovitom stilu pokazao kako nije uvijek sve onako kako se čini Kad nije na treninzima, utakmicama ili putovanjima, Ivan Rakitić stalno je sa ...

  2. 30/5/2022 · Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić (34) rekao je da namjerava ostati u Sevilli s kojom je ove sezone zauzeo četvrto mjesto u španjolskom prvenstvu te da ne razmišlja o završetku karijere. “Nadam se da će mi produžiti ugovor na još pet sezona”, rekao je smijući se u intervjuu za lokalne novine Diario de Sevilla objavljenom u ponedjeljak.

  3. 1/6/2022 · Ivan Rakitić na svome Instagram profilu se prisjetio svog prerano preminulog suigrača Jose Antonija Reyesa koji je stradao u prometnoj nesreći prije tri godine na današnji dan. "Tri godine bez tebe fizički, ali zauvijek si u mom srcu, brate", napisao je Raketa objavivši njihovu zajedničku fotografiju.

  4. 16/6/2022 · IVAN RAKITIĆ objavio je fotografije s odmora, gdje se nalazi sa suprugom Raquel Mauri i njihovim kćerima Altheom i Adarom. Obitelj je uživala na plaži gdje su se fotografirali. Nogometaš je pokazao kako im nije svaka fotografija ispala savršeno. Na prvoj fotografiji obitelj idilično pozira u moru, dok su na drugoj svi pali u vodu.

  5. Ivan Strinić (Croatian pronunciation: [ǐʋan strǐːnitɕ]; born 17 July 1987) is a Croatian former footballer who played as a left-back. Strinić spent his professional career playing in a number of clubs from Croatian, Ukrainian and Italian top flight, including Hajduk Split , Napoli and Dnipro Dnipropetrovsk .

  6. 30/5/2022 · Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić rekao je danas da namerava da ostane u Sevilji s kojom je ove sezone zauzeo četvrto mesto u španskom prvenstvu i da ne razmišlja o završetku karijere. "Nadam se da će mi produžiti ugovor na još pet sezona", rekao je 34-godišnji Rakitić uz osmeh za lokalne medije, prenosi agencija Hina.

  7. Nogometaš Gordon Schildenfeld (37) podvrgnuo se sve popularnijem zahvatu presađivanja kose, a rezultatima se pohvalio na društvenim mrežama.Na odlazak na tretman, kaže nam, nije ga bilo teško nagovoriti.