Yahoo España Búsqueda web

  1. 18 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. Aquí, además de conocer el origen del apellido url, podrás saber de dónde procede el apellido url y en qué lugares abunda.

  2. Antwerpen (Frans: Anvers) is een centrumstad in het Vlaams Gewest in België.Het is de hoofdstad van de provincie Antwerpen en van het gelijknamige arrondissement.Antwerpen telt ruim 530.000 inwoners (2022) en is daarmee qua inwonertal de grootste gemeente van België. Naar oppervlakte is het met 20.429 hectare de op twee na grootste gemeente, na Doornik en Couvin.

  3. Sterren op de Dansvloer is de Vlaamse versie van het dansprogramma dat eerder al door de BBC als Strictly Come Dancing en in de Verenigde Staten door ABC als Dancing with the Stars werd uitgezonden. De Nederlandse versie heet ook Dancing with the Stars.. Acht bekende Vlamingen brengen samen met hun dansleraar of danslerares verschillende dansstijlen voor een livepubliek.

  4. Isaac Gálvez Lopez (Vilanova i la Geltrú, 20 mei 1975 - Gent, 26 november 2006) was een Spaans wielrenner.Als sprinter boekte hij vooral overwinningen in de Wielerweek van Mallorca en ook in de Ronde van Italië en de Ronde van Frankrijk behaalde hij vele ereplaatsen. Op de baan was hij ook erg succesvol. Isaac Gálvez overleed op 31-jarige leeftijd na een zware valpartij tijdens de ...