1. Hace 4 días · 204 views 23 hours ago. 11.5.2024 - Upean nollapelin FC Inter Turkua vastaan pelannut Jesse Öst vieraili pelin jälkeen Ruudun haastattelussa. Katso maalivahdin ajatukset pelistä! ...more.

2. Hace 4 días · Jalkapallon Veikkausliigan nihkeästi aloittanut Helsingin Jalkapalloklubi palasi lauantaina takaisin voittojen tielle kolmen peräkkäisen tasapelin jälkeen. HJK kaatoi FC Interin vieraskentällä 1–0 maalivahtinsa Jesse Östin torjuntojen sekä Anthony Olusanyan laukoman osuman turvin ja jatkoi turkulaisten alamäkeä.

3. Hace 2 días · Tähti. HJK:n maalivahti Jesse Öst oli kliseen mukaisesti mies paikallaan. Hän nimittäin oli jatkuvasti paikalla – tiellä – kun Inter yritti maalintekoa lauantaina. HJK otti elintärkeän voiton, vaikka oli läpi ottelun täysin mankelissa. Öst teki työtä käskettyä ja pelasti joukkueelleen kolme pistettä.

4. Hace 4 días · Jesse Öst torjui seitsemän kertaa ja piti nollan. Lucas Lingmanin kommentit voittopelin jälkeen Toinen puoliaika jatkui entistä vahvemmalla turkulaisten hallinnalla.

5. Hace 4 días · Joni Ahokas 11.05.2024 21:12. Kuva: Juha Tamminen. Jesse Öst oli pysäyttämätön muuri, kun HJK nappasi helpottavan voiton Veikkausliigassa. Täydet pisteet FC Interin vieraana katkaisivat helsinkiläisseuran kolmen ottelun mittaisen voitottoman jakson. Nollapelin pelannut Öst, 33, otti peräti seitsemän torjuntaa.

6. Hace 4 días · HJK-veskari Jesse Öst piti joukkuettaan pystyssä torjunnoillaan. – Pelillisesti olimme Interiä perässä, mutta saimme silti tärkeän voiton. Kolmen tasapelin jälkeen pisteet tulivat todella tarpeeseen, HJK:n päävalmentaja Ossi Virta sanoi STT:lle.

7. Hace 4 días · Tilastoihin merkittiin lopulta Klubille ainoastaan yksi laukaus maalia kohti, mutta se riitti lauantai-illassa tärkeään kolmeen pisteeseen. Ensimmäinen puoliaika oli HJK:n maalia lukuun ottamatta kotijoukkue FC Interin hallussa. Taisteleva HJK-puolustus sekä Jesse Öst maalilla piti isännät maaleitta.