Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Hace 3 días · Mundo Deportivo meldt dat Ajax een blauwtje heeft gelopen bij Jordi Cruijff, die in beeld was als sportief directeur. De zoon van clublegende Johan zou weer als trainer aan de slag willen.

  2. Hace 2 días · Cruijff trad in de zomer van 2021 aan als technisch adviseur bij Barcelona, waar hij vervolgens een jaar later werd benoemd tot sportief directeur. Afgelopen zomer zwaaide hij af bij de Spaanse topclub, waarna hij een sabbatical inlaste. Volgens de Spaanse krant staat Cruijff een jaar later weer te popelen om aan de slag te gaan in de voetballerij.

  3. Hace 3 días · Jordi Cruijff wil weer aan de slag als trainer, zo beweert Mundo Deportivo. De vijftigjarige Amsterdammer, zoon van Johan Cruijff, heeft aanbiedingen ontvangen uit meerdere landen. De bedoeling is ...

  4. Hace 6 días · Xavi/Cruijff. Een volgende optie voor Ajax is een wel heel gedurfde. Namelijk een combinatie tussen Xavi, de trainer van Barcelona, en Jordi Cruijff als technisch directeur. De gloriejaren van Ajax zijn gebaseerd op het beleid van Johan Cruijff en wie kan dat beter weer terugbrengen in de club dan zijn eigen zoon.

  5. Hace 2 días · Jordi Cruijff heeft verklaard dat hij momenteel niet van plan is om terug te keren naar een bestuurlijke rol. De voormalige voetballer, die recentelijk een sabbatical nam na zijn vertrek als sportief directeur bij Barcelona, heeft interesse gekregen om als trainer aan de slag te gaan, met aanbiedingen uit verschillende landen, waaronder clubs uit het Midden-Oosten.

  6. Hace 3 días · Afwijzing Cruijff voor bestuurlijke rol bij Ajax. Rondom de Amsterdammers zingt de naam van Cruijff al een langere periode rond. Hoewel hij nooit een functie binnen Ajax bekleedde, zien veel mensen hem als een ideale persoonlijkheid om de problemen in de club op te lossen. Cruijff wil naar verluidt echter niet op het aanbod ingaan.

  7. Hace 2 días · Het 'definitieve vertrek' van Xavi betekent mogelijk goed nieuws voor Ajax. De Amsterdammers werden recentelijk gelinkt aan de Spaanse oefenmeester. Xavi zou samen met Jordi Cruijff moeten zorgen ...