1. Hace 6 días · For trejde spillerunde i træk er der et nyt hold i top af en historisk tæt Superliga, efter FC Midtjylland slog F.C. København 1-2 i Parken; Et kæmpe drop af Kamil Grabara satte midtjyderne igang midtvejs i første halvleg, inden Charles kort før pausen udbyggede til 0-2 sekunder efter et annulleret FCK-mål; FCK sad tungt på kampen i anden halvleg, men mere end et reduceringsmål på ...

2. 28 de abr. de 2024 · FCK’s målmand, Kamil Grabara, reddede i første omgang afslutningen fra Eric Kahl, men koksede i det efterfølgende og endte med at skubbe bolden ind i eget mål. Målet blev dog ikke dømt i første omgang, da det tydede på at Grabara fik reddet situationen, men VAR omstødte kendelsen til mål. Se situationen her.

3. Hace 6 días · FCK tog torsdag imod FCM i et skæbnesvangert opgør med stor betydning for mesterskabet i 3F Superligaen. FCK’s målmand, Kamil Grabara, spillede efter 23 minutters spil en uheldig hovedrolle, da han tabte et forholdsvis ufarligt indlæg lige ned i fødderne af FCM’s Franculino, der udnyttede fejlen og sendte sit hold på sejrskurs. Se episoden her.

4. Hace 3 días · Der er ingen tvivl om, at Kamil Grabara har været en vigtig sidste skanse for FCK, men i løbet af foråret har målmanden lavet flere graverende fejl. Det betyder dog ikke noget for målmandens eftermæle i klubben, mener Diks. - Hans eftermæle taler for sig selv. Han er en fantastisk målmand, og han har været fantastisk for klubben.

5. 5 de may. de 2024 · Kamil Grabara ser frem til dagens opgør mod Silkeborg IF på udebane og mener, at FCK skal være gode på bolden. Desuden forholder Grabara sig til sine seneste præstationer og mener, at han i Superligaen har lavet én fejl dette forår. Grabara er anfører for løverne i dagens kamp, og du kan se ham i aktion lige nu mod Silkeborg på 6’eren og uden afbrydelser på discovery+.

6. Hace 6 días · FC København har været i kontrol i Parken, men det er de ikke længere. FC Midtjylland kom foran midt i første halvleg, og det var takket være Kamil Grabara. Den normalt så sikre målmand skulle gribe et helt ufarligt indlæg, men det lykkedes han slet ikke med. I stedet dumpede bolden ned foran Franculino Dju, som scorede et af karrierens ...

7. Hace 2 días · Kamil Grabara. Kamil Mieczysław Grabara is a Polish professional footballer who is known as a goalkeeper for Danish Superliga club Copenhagen. Grabara is described as an allround goalkeeper, able to dominate the penalty area, pull off reflex saves, play out from the back and, as he develops, operate as a sweeper.