1. Hace 2 días · Sju minutter før slutt fikk hjemmealget en stor sjanse da Pedersen slo inn foran mål mot innbytter Karna Solskjær, men en Avaldsnes-spiller fikk akkurat avverget før det kunne blitt mål.

2. 2 de may. de 2024 · Noah Solskjær, 23, began his career with Norwegian side Kristiansund BK, before moving on to Spjelkavik, and then Aalesunds, where he plays currently as a striker. Karna , 21, plies her trade as a forward also, having started out with Manchester United’s academy.

3. 7 de may. de 2024 · Daughter of Ragnvald Dybvik and Kaspara Dybvik Wife of Private Ex-partner of Knut Arnfinn Solskjær Sister of Reidun Karin Larsen and Marvin Kåre Dybvik. Managed by: Trond R. Oskars: Last Updated: today: View Complete Profile. view all Immediate Family. Knut Arnfinn Solskjær. ex-partner. Private. spouse. Kaspara Dybvik.

4. 8 de may. de 2024 · Karna Solskjær kom på scoringslista for andrelaget til AaFK Fortuna. Foto: Marius Simensen (arkiv) På toppen av 3. divisjonstabellen finn vi derimot AaFK Fortuna 2. Sist runde tapte dei heime...

5. 8 de may. de 2024 · Oppdatert: 24 minutter siden. Karna Solskjær sendte AaFK Fortuna 2 foran da hun satte inn 1-0 etter 45 minutter. Lagene gikk til pause på stillingen 0-1. Økte ledelsen. Nora Fiskerstrand Aasen scoret og doblet ledelsen for AaFK Fortuna 2, og noen minutter ut i andreomgangen økte avstanden mellom lagene da Hedda Larsen Giørtz satte inn 3-0.

6. 25 de abr. de 2024 · Jeg så voksne mannfolk dra gråtende hjem fra trening», beskriver Bakenga. Uten at det var noe negativt. Tvert imot sier Bakenga at troppen satte pris på de direkte tilbakemeldingene. «Det ...

7. 29 de abr. de 2024 · Stay. The search for the next CanMNT manager is very much on with several managers, including Ole Gunnar Solskjær and Aitor Karanka, having already interviewed for the job in New York City, Jack reported on OneSoccer’s Match Night program on Sunday.