Yahoo España Búsqueda web

  1. 44 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. Hosszú Katinka (Pécs, 1989. május 3. –) háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónő. Az első versenyző, aki egy időben tartotta a világcsúcsot mind az öt vegyesúszó számban (200 m, 400 m, rövid pályán: 100 m, 200 m, 400 m).

  2. 18/11/2022 · Tavaly már hallani lehetett arról az uszodákban, hogy Hosszú Katinka felhagy a versenyzéssel. Akkor a szövetségi kapitány, Sós Csaba úgy nyilatkozott, hallott a pletykákról, de meggyőződése, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszónő folytatja az úszást, tréningezni fog, mert fel akar készülni a versenyekre, hiszen még nem lőtte el minden töltényét.

  3. 31/10/2022 · Hosszú Katinka országos csúcsát és a 2024-es párizsi olimpiát is célba vette. Azt pedig nem bánja, hogy nem keres annyit, mint Milák Kristóf, de azt sem, hogy ezt híresztelik róla. Gyerekként bántásnak élte meg Senánszky Petra, hogy a magassága volt a téma, és az uszonyosúszás segített neki megnyílni a világ előtt.

  4. 18/11/2022 · Most úgy vélem, hogy Hosszú Katinka életében egyre inkább más, nem az úszáshoz tartozó dolgok válnak fontossá. Férjhez ment, boldog, kinyílt a világ előtte, már nem csak az uszodát látja” – nyilatkozta a Borsnak Sós Csaba, az úszók szövetségi kapitánya.

  5. hace 2 días · Hosszú Katinka üzletasszonyként is sikeres, a közelmúltban éttermet is indított. „Meg kellett tanulnom, hogy a sporttal ellentétben itt jóval lassabban történnek a dolgok. Türelmesebbnek kell lenni, a befektetett energia nem hozza meg azonnal a sikert, ...

  6. Hace 1 día · Ezt kimondani is félelmetes, hiszen az uszoda az otthonom, az úszás pedig a mindenem. Biztos vagyok benne, hogy valamilyen formában, ha nem is versenyzőként, de kapcsolódni fogok ehhez a közeghez, de egyelőre most meghagyom nyitottnak ezt a kérdést, meglátjuk, mit hoz a jövő” – mondta Hosszú Katinka.

  7. 18/11/2022 · Hosszú Katinka korábban arról beszélt, hogy addig folytatja a versenyzést, ameddig nem szerez nemzetközi versenyen száz érmet – jelenleg kilencvenhétnél tart. A sportal.hu megkereste az úszónő sajtósát, aki arról tájékoztatta lapunkat, hogy Hosszú Katinka egyelőre nem kíván nyilatkozni, de hamarosan fontos bejelentést tehet a közösségi oldalán.