1. 11 de abr. de 2024 · 27 - Kevin Kouassivi-Benissan Kouassivi-Benissan - Defender. 16 - Julius Tauriainen Tauriainen - Midfielder. 10 - Lucas Lingman Lingman - Midfielder. 8 - Riku Selander Selander - Midfielder. 14 - Hans Nunoo Sarpei Nunoo Sarpei - Midfielder. 10 ...

2. 7 de abr. de 2024 · Lahden avausmaalin Viitalan selän taakse boksista laukoi Kevin Kouassivi-Benissan Albion Ademin syötöstä. Toiselle puoliajalle Lahti oli saanut rivejään tiiviimmäksi ja Interin kulku hyökkäyspäähän ei enää tuottanut yhtä paljon tilanteita Antonio Regueron hoidettavaksi.

3. 10 de abr. de 2024 · HJK:n pelaajatilanne on Kuopion visiittiin verrattuna kahta pelaajaa lukuun ottamatta ennallaan: Joona Toivio sekä Kevin Kouassivi-Benissan ovat toipuneet flunssasta ja ovat valmennuksen käytettävissä. Sivussa ovat vielä Santeri Hostikka, Liam Möller, Miska Ylitolva ja Oliver Pettersson.

4. 10 de abr. de 2024 · HJK:n pelaajatilanne on Kuopion visiittiin verrattuna kahta pelaajaa lukuun ottamatta ennallaan: Toivio sekä Kevin Kouassivi-Benissan ovat toipuneet flunssasta ja ovat valmennuksen käytettävissä. Sivussa ovat vielä Santeri Hostikka, Liam Möller, Miska Ylitolva ja Oliver Pettersson

6. 9 de abr. de 2024 · HJK tasoitti ottelun 62. minuutilla, kun Kevin Kouassivi-Benissan löysi maalin edustalta Bojan Radulovicin, joka pääsi viimeistelemään pallon vitosen viivalta etukulmaan. 64. peliminuutilla Bojan Radulovic 1-2. Vain kahta minuuttia myöhemmin HJK sai pilkun, josta jo illan toisen osumansa iskenyt Radulovic ei erehtynyt.

7. 28 de mar. de 2024 · Hetkeä myöhemmin HJK maalasi toistamiseen, kun pitkän hyökkäysalueen paineen jälkeen Kevin Kouassivi-Benissanin keskitys kimposi suoraan TPS-puolustajasta maaliin. HJK meni 35. peliminuutilla jo 3–0-johtoon, kun Plange sijoitti taukonumerot Aapo Halmeen puskun reboundista.