Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. "La Riera" és la historia d'una família que ha crescut al voltant dels fogons d'una cuina; la de la fonda de Sant Climent. Mercè Riera (Mercè Sampietro) desgrana el passat de la seva família, els secrets, les passions i les traïcions que formen part de la seva història.

  2. T1xC18. "La Riera" és la historia d'una família que ha crescut al voltant dels fogons d'una cuina; la de la fonda de Sant Climent. Mercè Riera (Mercè Sampietro) desgrana el passat de la seva família, els secrets, les passions i les traïcions que formen part de la seva història.

  3. La Riera fue una telenovela catalana que se emitió a través del canal autonómico TV3 de Televisión de Cataluña desde el 10 de enero de 2010. [2] La serie se estrenó 16 años más tarde del lanzamiento de su primera telenovela, Poblenou , en sustitución de El cor de la ciutat finalizada un mes antes.

  4. La Riera és la història d'una família que regenta un restaurant en un poble fictici de la costa del Maresme que es diu Sant Climent, no gaire lluny de Barcelona. L'acció comença quan el patriarca de la família, l'Ignasi Guitart, reuneix la seva dona i els seus fills per explicar-los que deixarà la direcció del restaurant i marxarà del poble.

  5. Sinopsis. Serie de TV (2010-2017). 8 temporadas. 1534 episodios. "La Riera" es la historia de una familia que regenta un restaurante de un pueblo costero próximo a Barcelona. Un buen día, el patriarca reune a su mujer y a sus hijos para decirles que ha decidido dejarlo todo e irse del pueblo.

  6. Drama Serie de TV (2010-2017). 8 temporadas. 1534 episodios. "La Riera" es la historia de una familia que regenta un restaurante de un pueblo costero próximo a Barcelona. Un buen día, el patriarca reune a su mujer y a sus hijos para decirles que ha decidido dejarlo todo e irse del pueblo. (FILMAFFINITY) Críticas 2. Críticas ordenadas por utilidad.

  7. 26 de jun. de 2017 · Así fue el sorprendente final de La Riera tras más de 1.500 capítulos en TV3. 26 de junio de 201711:31h. La Riera, una de las series míticas de las sobremesas de TV3, llegó ayer a su final ...

  1. La gente también busca