1. Hace 23 horas · Il s’agit du Malien Sinayoko Lassine (8 buts, 4 passes décisives), du Malgache Raveloson Rayan (4 buts, 5 passes décisives), le Marocain Agouzoul Saad, l’Ivoirien Akpa Clement, les Ghanéens Mensah Gideon et Owusu Elisha (1 but et 2 passes décisives), et les Sénégalais Diousse Assane et Soumare Issa.

2. Hace 1 día · Lassine Sinayoko en est la preuve depuis plusieurs semaines. Souvent raillé par le passé pour son manque d’efficacité, l’attaquant a offert un récital à la Coupe d’Afrique des nations. Après son titre de meilleur joueur de Ligue 2 décerné par ML2 au mois de janvier, ...

3. Hace 3 días · Goals from Lassine Sinayoko in the 22nd minute and Ado Onaiwu in the 57th minute sealed the crucial win for Auxerre, extending their lead at the top of the Ligue 2 standings to six points with only two matches remaining in the season. The team is set to face Amiens SC and Concarneau on Friday, May 10th and May 17th, respectively.

4. Hace 2 días · Enfin, sur le front de l'attaque Lassine Sinayoko et Ado Onaiwu complètent ce onze des fans. Les Auxerrois sont ainsi récompensés de leur précieux succès contre le Paris Football Club à l'Abbé Deschamps.

5. Hace 4 días · Auxerre’s spot in next season’s Ligue 1 campaign was confirmed after bagging a 2-0 win over Paris Football Club with goals from Lassine Sinayoko in the 22 nd minute and Ado Onaiwu in the 57 th minute sealing the win.

6. Hace 4 días · The decisive goals came from Lassine Sinayoko in the 22nd minute and Ado Onaiwu in the 57th minute, clinching the crucial win. This victory extends Auxerre’s lead at the summit of the Ligue 2 standings to six points, with only two matches remaining in the season.

7. Hace 4 días · Talents : Lassine Sinayoko, Vincent Marchetti Guingamp - Saint-Etienne 2 - 2 Talents : Hugo Picard, Irvin Cardona Classement des talents Foot national. Voir le fil infos. Podcast Men's Up Life .