Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Hace 3 días · Sezonu je Lazar Ranđelović završio u Rusiji i od 30. juna, čeka novi angažman. Sportskom sektoru šampiona Srbije Ranđelović je dobro poznat. Domaći je igrač i poseduje kvalitet. Rođen je 1998. godine, što se uklapa u klupsku koncepciju.

  2. 21 de jun. de 2024 · Lazar Begović iz te organizacije kaže da je istraživanje pokazalo pomalo porazne rezultate. Većina mladih planira da se iseli iz Bora (78,4%). Trećina bi se odselila u inostranstvo, a blizu petine mladih u Beograd.

  3. meridiansport.rs › fudbal › lazar-randelovic-rubin-kazanj-transferRanđelović napušta Rubin

    17 de jun. de 2024 · Tamošnja Gazeta navodi da će Lazar Ranđelović napustiti Rubin. Dvadesetšestogodišnji krilni igrač ima ugovor sa ruskim klubom do 30. juna, a kako u Kazanju ne žele da produže saradnju sa njim biće slobodan u izboru nove sredine.

  4. Hace 3 días · Sportskom sektoru šampiona Srbije Ranđelović je dobro poznat. Domaći je igrač i poseduje kvalitet. Rođen je 1998. godine, što se uklapa u klupsku koncepciju. Priča je otvorena pre nekoliko dana i uskoro može da se očekuje rasplet. Pored mlade selekcije Lazar Ranđelović ima i jedan nastup u najboljolj reprezentaciji Srbije.

  5. 17 de jun. de 2024 · Srpski krilni napadač, Lazar Ranđelović, zvanično je završio epizodu u Rubinu iz Kazanja. Pozajmica je istekla, a član Premijer lige Rusije odlučio je da ne

  6. 22 de jun. de 2024 · Reprezentativac Albanije rođen na Kosovu, Mirljind Daku (26), je nakon remija protiv Hrvatske (2:2) uzeo megafon u ruke i izvrijeđao Srbe i Makedonce, zbog čega se morao izvinjavati.

  7. 17 de jun. de 2024 · Fudbaleri Partizana su danas započeli pripreme za novu sezonu, a pored 36 fudbalera koji su se našli na prozivci, postoji mogućnost da će još jedan igrač zadužiti dres crno-belih. Prema saznanjima “Max Sporta”, velika želja Aleksandra Stanojevića je trenutni fudbaler Olimpijakosa, Lazar Ranđelović.