Yahoo España Búsqueda web

  1. 36 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. en.wikipedia.org › wiki › ShkodërShkodër - Wikipedia

    Shkodër (/ ˈ ʃ k oʊ d ər / SHKOH-dər, Albanian: [ˈʃkɔˈdəɾ]; definite Albanian form: Shkodra) is the fifth-most-populous city of the Republic of Albania and the seat of Shkodër County and Shkodër Municipality. The city sprawls across the Plain of Mbishkodra between the southern part of Lake Shkodër and the foothills of the Albanian Alps on the banks of Buna, Drin and Kir.

  2. sq.wikipedia.org › wiki › ShkodraShkodra - Wikipedia

    Shkodra (trajta e pashquar Shkodër) është qytet dhe bashki në Shqipërinë Veriperëndimore e qendra e rrethit dhe qarkut me të njëjtin emër. Është një prej qyteteve më të vjetra të Shqipërisë, me një histori banimi mijëvjeçare në qytet dhe krahinë.. I çmuar ndër kohëra të ndryshme si nyjë me rëndësi gjeostrategjike prej afërsisë mes malësive, liqenit, detit dhe ...

  3. 17/9/2022 · Vllaznia Shkoder ile KS Kastrioti Kruje 22/23 Kategoria Superiore5.hafta maçında karşı karşıya geliyor. tarafından yönetilen Vllaznia Shkoder-KS Kastrioti Kruje maçı, Loro Borici Stadium stadında oynanıyor. Vllaznia Shkoder-KS Kastrioti Kruje maçı canlı takibini https://www.fotomac.com.tr'den yapabilirsiniz.

  4. Trayectoria Inicios. Nolito nace en Sanlúcar de Barrameda, Cádiz, en 1986.Abandonado a los 21 meses de nacer, fue criado por sus abuelos maternos, Dolores y Manuel. [2] A los 15 años debutó en Tercera División con el Atlético Sanluqueño y poco después, con 17 años en 2003, abandonó Sanlúcar de Barrameda para proseguir en su carrera como futbolista, poniendo rumbo a la Ciudad ...

  5. Noureddine Amrabat (en arabe : نور الدين أمرابط) — nom couramment retranscrit en français Nordin Amrabat — né le 31 mars 1987 à Naarden aux Pays-Bas, est un footballeur international marocain évoluant au poste d'ailier ou de milieu offensif avec le club d'AEK Athènes FC [1].Il possède également la nationalité néerlandaise [2], [3].