Yahoo España Búsqueda web

  1. 139 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 7 de dic. de 2023 · Kao svojevrsni ‘teaser‘, Hajduk je objavio prvu fotografiju u kalendaru, u kojoj su u posebnim, svečanim izdanjima zasjale prvotimke Ana Bakalar, Sanja Ratković, Natalie Štrkalj i Lucija Vrdoljak i prvotimci Lovre Kalinić, Dario Melnjak, Zvonimir Šarlija i Marko Livaja.

  2. 5 de dic. de 2023 · Bio je to drugi susret Hajduka i Lokomotive u sezoni, a Tuci junak domaćih u Kranjčevićevoj. Asistencijom za Aliyua i golom poništio je vodstvo koje su Karoglanovoj momčadi donijeli Jan Mlakar i Emir Sahiti, i to pred kraj susreta nakon što je tešku ozljedu koljena zadobio kapetan Lovre Kalinić zbog koje je dugo

  3. Hace 5 días · The 2020–21 Premier League season was Aston Villa's 146th season in English football. It was the club 's 26th season in the Premier League and their 107th season at the top flight.

  4. 6 de dic. de 2023 · Lovre Kalinić se ove sezone vratio nakon teške ozljede koljena. Pročitajte više na Gol.hr

  5. 3 de dic. de 2023 · A onda je kapetan Lovre Kalinić povikao suigračima: "Skinite dresove". Bilo je jasno kome su oni bili namijenjeni. Najbrža i najsretnija djeca neplanirano su dobila poklon za Božić.

  6. 2 de dic. de 2023 · Kapetan Hajduka Lovre Kalinić dobio je poziv za A reprezentaciju Hrvatske za početak europskih kvalifikacija za FIFA Svjetsko prvenstvo koje će krajem 2022. godine biti održano u Kataru. Vratar Bijelih bit će u konkurenciji za tri susreta, protiv Slovenije u Ljubljani 24. ožujka, a potom i za dva ogleda u Rijeci - 27. ožujka ...

  7. 2 de dic. de 2023 · Ovaj rođeni Drnišanin bio je vratar RNK Splita, upisao je 111 nastupa, bio je i blizu odlasku u Hajduk, ali u tom trenutku nije htio prihvatiti poziv. Došao bi na Poljud da je Lovre Kalinić otišao u Aston Villu, ali kako se to nije ostvarilo zbog radne dozvole, otišao je u Dinamo nakon 21 godine u nogometnom klubu Split.