Yahoo España Búsqueda web

  1. 1.700 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 27 de ene. de 2023 · Tavaly Dárdai határozatlan idejű utánpótlásedzői szerződését is felbontották, sajtóhírek szerint eurómilliós nagyságrendű végkielégítéssel. Így 25 évnyi szolgálat után már csak két fia , a felnőtt keretben jobbára kispados Márton és az U16-os ificsapatot erősítő Bence köti a Herthához.

  2. 28 de ene. de 2023 · Dárdai Márton ezúttal sem jutott szóhoz. Dollárbaloldal: eleve nem csak mikroadományokkal számoltak Amerikából Továbbra is homályos, hogy valójában kik állhattak a tengerentúlról a magyar ellenzékhez juttatott milliárdos pénzutalások mögött.

  3. 27 de ene. de 2023 · Már Berlinben is látják, hogy óriási hiba volt kirúgni Dárdai Pált. A Berliner Kurier, a német főváros egyik napilapja hosszú cikkben mutat rá, hogy mennyire rossz, és főleg indokolatlan lépés volt kirúgni 2021 őszén a Hertha BSC vezetőedzőjét, Dárdai Pált. A kék-fehérek kedden megalázó, 5-0-s vereséget szenvedtek ...

  4. 26 de ene. de 2023 · Peki ist der erfahrene und defensivstarke. Eitschi ist wiederum der junge Spieler, der Offensivdrang hat. Wir könnten aber auch von der Struktur etwas verändern und mit drei zentralen Innenverteidigern spielen.“ Dabei zählte Schwarz dann Márton Dárdai als Option auf.

  5. Átigazolások P. Dárdai Az utóbbi bő egy év egészen biztosan nem fog bekerülni a Hertha BSC aranykönyveibe. Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft ...

  6. 29 de ene. de 2023 · Neundeorf 149 Bundesliga-mérkőzésen segítette a csapatot másodedzőként Dárdai Pál mellett Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Soeren Stache Weber 2004 és 2022 között állt a Hertha alkalmazásában, különböző pozíciókban, tavaly februárban saját kérésére távozott.

  7. 28 de ene. de 2023 · Ám van egy másik Dárdai, akit nála sokkal jobban megvisel a Hertha mélyrepülése. Édesapja távozásával a középső Dárdai fiú, a középhátvéd Dárdai Márton kegyvesztett le a csapatnál, ebben az idényben csupán hét meccsen játszott, azok közül is csak egyszer kezdőként.