Yahoo España Búsqueda web

  1. 44 resultados de búsqueda aproximadamente
  1. 1/2/2015 · Marcelo Brozović (born 16 November 1992) is a Croatian footballer who plays as a central defensive midfielder for Italian club Inter. In the game FIFA 22 his overall rating is 84.

  2. 22/6/2022 · Marcelo Brozović ovo nije očekivao, a objavio je i video neobičnog trenutka: Zašto mi to radiš? Epic Broz. Pojavio se zastrašujući podatak uoči okršaja protiv Francuza; hrvatski reprezentativac pokorio je konkurenciju u Ligi nacija! ilija lončarević za tportal.

  3. 20/5/2022 · Marcelo Brozović igrač mjeseca u Italiji: 'Prototip je modernog playmakera, među najboljima je' BRAVO KRALJU / "Marcelo je najbolji veznjak lige, Hrvat je među MVP igračima Serie A", stoji u pisanju brojnih talijanskih medija, koji su popratili završne laureate ove sezone.

  4. 19/6/2022 · Veznjak Intera Marcelo Brozović na zasluženom odmoru brine se o održavanju kondicije uz vrlo posebnog fizioterapeuta Iako je daleko od službenog klupskog medicinskog osoblja, Brozović ima nekoga tko se s još većom ljubavlju brine za njegovo zdravlje, a to je sinčić koji se s koljenom hrvatskog reprezentativca malo zaigrao te ga 'osigurao' selojtepom.

  5. 20/5/2022 · Marcelo Brozović, 29-godišnji hrvatski nogometni reprezentativac, proglašen je od strane talijanske Serie A za najboljeg veznog igrača sezone na izmaku.. Do kraja je ostalo još jedno kolo, a Brozović je zaslužio ovu nagradu nakon novih sjajnih utakmica koje je odradio tijekom sezone u kojoj se Inter još uvijek bori kako bi obranio naslov prvaka.

  6. 7/6/2022 · Nogometaši hrvatske reprezentacije odigrali su 1:1 s Francuzima u 2. kolu Lige nacija na Poljudu, a teško izboren bod protiv prvaka svijeta čini se malo je popravio raspoloženje u hrvatskom taboru.. Marcelo Brozović objavio je snimku kupanja dan poslije utakmice na svojim društvenim mrežama i dodao urnebesan komentar:

  7. 28/5/2022 · Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović zaradio je još jedno priznanje talijanske Serie A.. Nakon što je proglašen najboljim veznjakom talijanskog nogometnog prvenstva, nogometaš Intera je, rekli bismo očekivano, zauzeo prvo mjesto po broju pretrčanih kilometara u ovoj sezoni.. Brozović je u prosjeku pretrčao 11,73 kilometara po utakmici, dok je na drugom mjestu srpski ...