Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. 4 de may. de 2024 · Josip Juranovic dice estar seguro con Brozovic, Kovacic y Luka Modric. Una curiosa comparación. Daniel Chalela Ambrad. Ver más noticias. Noticias sobre Marcelo Brozovic: Artículos, vídeos, fotos y todas las noticias del mundo sobre Marcelo Brozovic.

  2. 29 de abr. de 2024 · Večernji.hr. 29.04.2024. u 10:32. Iako je tek prošlog ljeta stigao u redove saudijskog Al Nassra, već bi mogao promijeniti sredinu i vratiti se u najjaču razinu europskog nogometa. Barcelona i Marcelo Brozović već se godinama "ganjaju", no zasad su svi pokušaji katalonskog kluba da dovedu hrvatskog reprezentativca završavali na isti način.

  3. 27 de abr. de 2024 · Marcelo Brozović nastavlja sa sjajnim igrama u dresu Al Nassra. Ove godine se već nekoliko puta upisao kao asistent, a isto je bilo i danas. Al Nassr se dugo mučio s domaćim Al Khaleejom, a onda je jedan slobodan udarac iskosa izveo Brozović. U trepavicu je savršeno pogodio Laportea za konačnih 1:0 Nassra. Bravo, Broz!

  4. 10 de may. de 2024 · Screenshot Sport Klub. Telesport 9:41. Marcelo Brozović bit će velika uzdanica hrvatske nogometne reprezentacije na nadolazećem Euru, ali njegovim odlaskom u Saudijsku Arabiju malo smo ga izgubili iz vidokruga. Da ga šira javnost potpuno ne zaboravi, Broz se pobrinuo i javio s maestralna dva pogotka za svoj Al Nassr kojima je klubu donio i pobjedu.

  5. 10 de may. de 2024 · 00:01. 01:32. Marcelo Brozović bio je junak Al Nassra i s dva sjajna pogotka donio im pobjedu u domaćoj ligi. Brozović tako nastavlja podizati formu što se više bliži Euro 2024, a to je za Vatrene posebno važno, s obzirom na to da pravu zamjenu za njega - nemaju.

  6. 27 de abr. de 2024 · Barcelona želi pojačati svoj vezni red dovođenjem Argentinca Guida Rodrigueza, koji je član zlatne reprezentacije s nedavnog Svjetskog prvenstva u Katru. Rodriguez trenutno igra za Betis i dolazi u Barcelonu kao slobodan igrač.

  7. 28 de abr. de 2024 · Marcelo Brozović asistent za pobjedu Al Nassra. 28.04.2024. Foto: Drago Sopta/HNS. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović odigrao je jednu od ključnih uloga u prvenstvenoj pobjedi Al Nassra nad Al Khaleejom. U 29. kolu nogometnog prvenstva Saudijske Arabije, Al Nassr je gostovao kod Al Khaleeja, a odlučujući se trenutak ...