Yahoo España Búsqueda web

  1. 3.670.000 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 2/11/2022 · Marijana je bila u braku i s bivšim njemačkim nogometašem Lotharom Matthäusom čije prezime je i zadržala. Lothar je 2003. godine kada su se vjenčali bio trener nogometnog kluba Partizan, a razvod je uslijedio 2009. godine. Izvor: Profimedia I nakon dva propala braka, o svojim bivšima Marijana ima samo riječi hvale.

  2. 3/11/2022 · Ćerka Marijane Mateus i njen suprug, sin ukrajinskog milionera, slove za vrlo misteriozan par. Oni nemaju društvene mreže, a njihove fotografie retko se pojavljuju u medijima. Sa sigurnošću se zna jedino da žive luksuznim životom u Londonu.

  3. 17/11/2022 · Da je stil neprolazan, pokazala je i Marijana Mateus nebrojeno mnogo puta. Poznata dizajnerka je uvek u centru pažnje gde god da se pojavi, a njena modna izdanja su vredna komentarisanja. Marijana je dosta aktivna na društvenim mrežama gde objavljuje fotografije sa različitih putovanja i uvek nam pokaže neke nove inspirativne prizore, bilo da je enterijer u pitanju ili moda i elegancija.

  4. 19/11/2022 · Mariana Mateus Foto: Antonio Ahel/ATAImages. Naime, ona ističe da se trudi da vodi zdrav život i redovno trenira, a vodi računa i o zdravoj ishrani. Marijana je prepoznatljiva i po blistavom osmehu i pozitivnoj energiji, a jednom prilikom je otkrila i za koje zanimanje se zapravo školovala. „Po stručnoj spremi sam protetičar, a da nisam uplovila u ...

  5. 19/11/2022 · Naša poznata modna kreatorka Marijana Mateus kao mlada devojka imala je potpuno drugačije planove. Ona je želela da se bavi jednim potpuno drugačijim poslom. Ipak, život ju je poveo nekim drugim putem, a savršen osećaj za modu uvrstio ju je među najbogatije, ali i najpoznatije dame širom Srbije.

  6. 18/11/2022 · Marijana Mateus godinama suvereno vlada rubrikama zabave i šoubiz-a u srpskoj štampi. Hello magazin piše da je ona kreatorka, blogerka i žena koja zna kako se uživa u životu. Udala se za srpskog kralja šećera sa 19 godina i rastavila ga od verenice, a… Marijana Mateus planirala da pusti goluba, ali ga je udavila i bacila u kobajagi…

  7. 18/11/2022 · MARIJANA Mateus je tokom života stekla obrazovanje iz veoma zanimljivih oblasti. Marijana Mateus je kreatorka, globtroterka, dama koja zna kako se uživa u životu. Bila je udata za dva uspešna muškarca, biznismena Miodraga Kostića i fudbalsku legendu Lotara Mateusa. Ima troje već odrasle dece, a poslednjih godina živi u Londonu.