Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Hace 17 horas · Fanii lui Real Oviedo despre Marius Lăcătuș. După transferul lui Daniel Paraschiv, suporterii lui Real Oviedo și-au adus aminte de atacantul român care a evoluat, cu bune și rele, la echipa spaniolă între 1991 și 1993: ”Fiara” Marius Lăcătuș:

  2. Hace 17 horas · Polițistul, lăudat pentru intervenția promptă Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a ameninţat un jandarm cu un topor și a fost rănit, sâmbătă, de un poliţist, care a tras două focuri de armă în direcţia acestuia. Jandarmul şi poliţistul interveniseră într-un conflict între vecini, la care participa şi tânărul de 36 de ...

  3. Hace 17 horas · Pe urmele lui Lăcătuș. Daniel Paraschiv a plecat la Oviedo. sâmbătă, 13 iulie 2024, 15:50. Șmecheria la Evaluarea Națională. ... Marius Măldărășanu este nemulțumit de lotul lui FC Hermannstadt și se gândește la evitarea retrogradării. sâmbătă, 13 iulie 2024, 9:35.

  4. Hace 17 horas · Daniel Paraschiv, pe urmele lui Marius Lăcătuș la Oviedo! Cum și-au adus aminte fanii spanioli de Fiară , cu bune și cu rele Sport Topul golgheterilor de la EURO 2024: șase fotbaliști se află pe primul loc, doi dintre ei vor juca în finala Spania - Anglia!

  5. Hace 17 horas · Cum a ajuns fiica dictatorilor să locuiască în casa lui Marius Lăcătuș? George Simion și-a lansat candidatura la prezidențiale cu un discurs exploziv la Arenele Romane . Anunț de ultimă oră despre Ion Iliescu! Ce se întâmplă cu acesta .

  6. Hace 17 horas · Una dintre cele mai discutate profeții ale Babăi Vanga a fost începutul celui de-al Treilea Război Mondial în 2010. Conform prezicătoarei, conflictul ar fi trebuit să înceapă cu arme convenționale, escaladând ulterior la arme nucleare, chimice și biologice, și să se încheie în 2014 cu Europa devastată. În 2016, Baba Vanga a prezis invazia Europei de către musulmani, iar în ...

  7. Hace 17 horas · Next: Daniel Paraschiv, pe urmele lui Marius Lăcătuș la Oviedo! Cum și-au adus aminte fanii spanioli de Fiară , cu bune și cu rele. Related Stories. Daniel Paraschiv, pe urmele lui Marius Lăcătuș la Oviedo!