1. 28 de abr. de 2024 · Ribe-Esbjerg greb muligheden og spillede frisk til i angrebet, hvor især Mathias Jørgensen, Sune Iversen og William Aar var bærende for gæsterne. Sammen var de stærkt medvirkende til, at Ribe ...

2. 22 de abr. de 2024 · Søndagens NordicBet Ligaduel på Aalborg Portland Park blev en målrig pointdeler mod Kolding I.F. Gæsterne kom foran med 2-0, inden Rasmus Thelander og Mathias Jørgensen scorede på hver sin side af pausen. Dernæst kom Kolding I.F. atter foran, før Melker Widell i 63. minut udlignede til slutresultatet 3-3.

3. 25 de abr. de 2024 · Efter kampen var AaB’s Mathias Jørgensen specielt skuffet over, at nordjyderne endnu engang kom bagud med to mål. - Vi har hele tiden et bjerg at bestige, hver gang vi spiller fodboldkampe lige for tiden, fordi vi sætter os selv i dårlige situationer, fortæller Mathias Jørgensen til Bold.

4. Hace 5 días · AaB fik dog langt fra den start, man havde håbet på. Blot syv minutter skulle der gå, før Hobro kom i front på Mathias Kristensens mål, og efter 20 minutter stod den 2-0 til udeholdet. Brandvarme Mathias Jørgensen var dog ikke klar på at slippe oprykningsdrømmen, og efter 23 minutter fik han på ny nettet til at blafre. Og så gik det ...

5. Hace 1 día · 21 apr. 2024 kl. 17:05. A A. /ritzau/ Annonce. Del med andre: AaB's Mathias Jørgensen scorede sit syvende mål i foråret for nordjyderne. (Arkivfoto). Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix. For abonnenter. Fredericia. Kolding var bedst, men AaB udnyttede mulighederne, da de to hold spillede 3-3 i Aalborg.

6. 13 de abr. de 2024 · Mathias Jorgensen, also known as Zanka, says they are not taking anything for granted with five games to go, but insists the west London outfit hold no fear of relegation. “It’s been a while since we had a win even though we feel like we have performed very well,” Zanka told BBC Match of the Day after the final whistle.

7. 26 de abr. de 2024 · Allerede fra første fløjt var det en chancerig kamp, og i kampens første minut kom vi frem til en stor dobbeltchance, da Melker Widell efter et højt pres kunne drive bolden frem til feltet. Herfra spillede han Mathias Jørgensen, som alene med målmand Mattias Lamhauge måtte se sin afslutning reddet.