1. 28 de abr. de 2024 · Skadad och utbytt mot Elfsborg, inget spel mot Gais. Men Melker Hallberg ser ut att vara redo för spel mot Mjällby på måndag kväll. – Nu har jag varit med och kört. Det känns helt okej, säger Kalmar FF-mittfältaren. Fotboll • Publicerad 28 april 2024 • Uppdaterad 29 april 2024.

2. 4 de may. de 2024 · 4-2 till Kalmar i den 73:e minuten. Kalmar hade fått en frispark nere mot hörnflaggan. Melker Hallberg lyfte in bollen och Dino Islamovic var först på bollen och utökade KFF-ledningen.

3. 22 de abr. de 2024 · I minut 39 slog Kalmars mittback Lars Saetra en lång, fin boll mot Melker Hallberg på högerkanten, Niklas Hult nickade men fick inte undan bollen, Hallberg spelade elegant in till framrusande Dino Islamovic som skarvade in 1-0 över feltajmade målvakten Marcus Bundgaard. – Målet betyder extremt mycket.

4. 12 de may. de 2024 · Gult kort Kalmar FF: Melker Hallberg. 44 min Skott Youssef visar upp sin fina teknik innan han avslutar utanför. 46 min Hörna Hörnspark, BK Häcken. 45 min Skott Skrabb avslutar mitt på Linde efter bra Kalmar anfall! 46 min Skott Skrabb lägger bollen vackert över till höger foten och skjuter, Linde räddar!

5. 4 de may. de 2024 · Get the form, statistics, line ups and live commentary for Kalmar vs Halmstad

6. Hace 5 días · Kalmar FF (predicted lineup): Jakob Kindberg, Arash Motaraghebjafarpour, Rasmus Sjöstedt, Lars Saetra, Melker Hallberg, Romario Pereira Sipiao, Robert Gojani, Simon Skrabb, Kevin Jensen, Dino Islamovic, Jacob Trenskow.

7. 4 de may. de 2024 · Melker Hallberg lyfte in bollen till Dino Islamovic som påpasslig på bortre stolpen och satte dit 4-2 för hemmalaget. Inhoppande Jonathan Ring tog plats i anfallet och var som vanligt svår att ta bollen ifrån. I den 78:e minuten tog han sig fram centralt och serverade Jacob Trenskow som sköt över.