1. 2 de abr. de 2024 · Det blev förlust mot Hammarby IF i den allsvenska premiären för Kalmar FF. Nu berättar mittfältaren – och målskytten – Melker Hallberg, 28, om tankarna kring prestationen. – Det var väl inte vår bästa prestation.

2. 2 de abr. de 2024 · Kalmar FF kammade noll i premiären mot Hammarby. Melker Hallberg är besviken att laget inte kunde ge de tillresta supportrarna en bättre match. – Vi uppskattar supporten väldigt mycket, säger lagets första målskytt den allsvenska säsongen. Fotboll • Publicerad 2 april 2024 • Uppdaterad 3 april 2024. Foto: Herman Rydeberg.

3. 8 de abr. de 2024 · Kalmar FF fick en hörna i den 31:a minuten som Melker Hallberg lyfte in i straffområdet men Sirius nickade undan den. Hans mittfältskollega Romario fick bollen utanför straffområdet i den 34 minuten och fick på ett lurigt skott som Mitov Nilsson hade problem med och lyckades styra ut den till hörna.

4. Hace 4 días · Jacob Trenskow som börjat säsongen 2024 på ett fint sätt tog sig fram på högerkanten i den 33:e minuten tillsammans med Melker Hallberg men avslutet gick rakt på en försvarare. Båda lagen gick till halvtidsvila med ställningen 0-0 på tavlan.

5. 31 de mar. de 2024 · Melker Hallberg och Jonathan Ring tog sig fram genom mittfältet i den 5 minuten där Melkers avslut tog på en Hammarbyförsvarare och gick till matchens första hörna som blev resultatlös. Kalmar var laget med mest bollinnehav under de första 10 minuterna.

6. Hace 4 días · 3. Stjärnan gömmer sig. Robert Gojani och Romario är egentligen en stark spelfördelarduo. Framför fanns idel vettiga namn: Jonathan Ring, Melker Hallberg, Jacob Trenskow och Simon Skrabb.

7. 31 de mar. de 2024 · Melker Hallberg tryckte in en reducering efter 25 minuters spel från ingenting. Plötsligt var det match på ett helt annat sätt. Kalmar skapade sedan lägen både före och efter pausen fram till att man skickade in 2-2 som sedan dömdes bort.