Yahoo España Búsqueda web

Search results

 1. Aanmelding extra ondersteuning. Aanmelden leerlingen klas 2 en hoger. Aanmelden leerlingen 4 havo. Agenda. Topsport. Tweetalig onderwijs. Mijn Mendel. Absent Melden. Het Mendelcollege kent meerdere soorten aanmeldingen brugklas klas 2 en hoger (zij-instroom) 4 havo leerlingen met extra ondersteuning.

 2. 12 de feb. de 2024 · Organisatiestructuur: Mendelcollege is de enige vestiging binnen de school Mendel College Interconfessionele Scholengemeenschap Voor Mavo Havo Vwo en binnen het bestuur Gregor Mendel. Er zijn 65 vestigingen in het voortgezet onderwijs met deze organisatiestructuur van 1 vestiging bij 1 school bij 1 bestuur (op een totaal van 1.621 schoolvestigingen).

 3. mendelcollege.nl › onderwijs › havoHavo - Mendelcollege

  Aanmelden leerlingen klas 2 en hoger. Aanmelden leerlingen 4 havo. Agenda. Tweetalig onderwijs. Mijn Mendel. Absent Melden. Havo Leerlingen met een havo of havo-vwo-advies die kiezen voor Nederlandstalig of Engelstalig gymnasium of atheneum zijn van harte welkom op het Mendelcollege. De havo is een 5-jarige opleiding waarna doorgestroomd kan ...

 4. Het Mendelcollege heeft geen open dagen. Wij hebben rondleidingen door het schoolgebouw in kleine groepjes onder begeleiding van een docent en een leerling. Geen gepoetste school, docenten in pak en leerlingen in het keurslijf, maar een normale schooldag, waar leerlingen door het schoolgebouw lopen en de docenten en conciërges nog aan het werk zijn.

 5. Contact. Mendelcollege Pim Mulierlaan 4 2024 BT Haarlem 023 - 52 58 421 info@mendelcollege.nl. Zie ook: Wie-is-wie Routebeschrijving: AUTO: Komende vanuit de richting Alkmaar gaat u naar de N208(Randweg) waarna u bij de kruising Pim Mulierlaan/N208 bij de stoplichten rechtsaf gaat.

 6. mendelcollege.nl › organisatie › roosterRooster - Mendelcollege

  Hieronder vind je informatie over diverse roosters. Algemene roosterinformatie Vakantierooster schooljaar 2023-2024 Basislessentabel Mendelcollege Lestijden en lestijden LO Plattegronden van de school Schoolfotograaf rooster Examens, SE-weken, herkansin...

 7. Het huidige Mendelcollege stamt uit 1993 en is een interconfessionele (rk en pc) scholengemeenschap geworden door een fusie met de Scholengemeenschap Alwin en de (protestants-christelijke) Eikenhof Mavo (gesticht in 1915). De ideeën van Augustinus (354-430 n.Chr.) leidden en leiden de onderwijskundige opvattingen van het Mendelcollege.