Yahoo España Búsqueda web

 1. 29.400 resultados de búsqueda aproximadamente

 1. Het Mendelcollege is een school voor leerlingen met een lagere schoolleerlingenachtergrond in Haarlem. Je kunt je kiezen voor verschillende onderwijsniveaus, zoals vwo, havo, mavo of mengadviezen, en genieten van proeflessen, workshops, proeflessen groep 8 en meer.

  • Onderwijs

   Het Mendelcollege is in 1953 begonnen als katholieke...

  • Organisatie

   Organisatie - Mendelcollege Haarlem: tweetalig onderwijs,...

  • Ontdek je talenten

   Op het Mendelcollege dagen we je uit om je talenten te...

  • Groep 8

   Mendelcollege heeft geen open dagen. Wij hebben...

  • Aanmelden

   Aanmelden - Mendelcollege Haarlem: tweetalig onderwijs,...

  • Agenda

   Bekijk hier de jaaragenda van het Mendelcollege. 0: Kick-off...

 2. mendelcollege.nl › mijnmendelMijn Mendel

  Mijn Mendel. Via Magister kunnen leerlingen behaalde cijfers, aan/afwezigheid, toetsen, huiswerk en studiewijzers inzien. Via Magister kunnen ouders behaalde cijfers en aan/afwezigheid van hun kind (eren) inzien. De Mendelmail geeft toegang tot je mail account. Log in met je Magister inloggegevens.

 3. Het Mendelcollege is een middelbare school voor vwo, havo, mavo en tweetalig onderwijs, gesticht in 1953 door de paters Augustijnen. Het is vernoemd naar Gregor Mendel, de bekende natuurkundige en geneticaanhänger. Bekende alumni zijn onder andere Giel Beelen, Ad Bos, Marten Fortuyn en Pim Fortuyn.

 4. Mendelcollege Pim Mulierlaan 4 2024 BT Haarlem. 023-52 58 421 info@mendelcollege.nl

 5. mendelcollege.nl › onderwijs › kwaliteitKwaliteit - Mendelcollege

  Op Scholen op de kaart vindt u de kwaliteitsgegevens van het Mendelcollege en andere scholen voor basis- en voortgezet onderwijs in Nederland. De gegevens komen van de scholen zelf en van de onderwijsinspectie en daaraan gelieerde instanties. Bekijk hier de scores van het Mendelcollege.