Yahoo España Búsqueda web

  1. 43 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 5/11/2022 · După plecarea lui Nicolae Dică (42 ani), după eșecul cu U Cluj, 1-2, Gigi Becali (64 ani) nu a numit un nou antrenor. La meciul cu West Ham, 0-3, ultimul din grupele UEFA Conference League, în direct pe PRO Arena și VOYO, Mihai Pintilii (37 ani) a fost cel care s-a ocupat de pregătirea echipei.. Mihai Pintilii nu vrea să fie „principal” la FCSB

  2. 9/11/2022 · Răspunsul lui Nicolae Dică pentru Andrei Cordea și Mihai Pintilii. Meciul contra giuleștenilor a fost pregătit de Mihai Pintilii (38 ani). Iar la finalul partidei, Andrei Cordea a ținut să-i dedice victoria fostului închizător al FCSB-ului, felicitându-l că a creat din jucătorii vicecampioanei o „familie”.

  3. 12/11/2022 · Mihai Pintilii se ocupă de echipă după plecarea lui Nicolae Dică până la găsirea unui nou antrenor. Între fostul antrenor al roș-albaștrilor și actualul interimar au existat tensiuni după plecarea lui Dică, în urma dezvăluirilor făcute de antrenor, astfel că s-au „înțepat” indirect prin replici acide.. Gigi Becali a dezvăluit la „Ora exactă în sport” că i-a cerut ...

  4. 3/11/2022 · Mihai Pintilii nu dorește să fie „principal” la FCSB „Încă nu sunt pregătit pentru asta. Sunt aici antrenor interimar. E prea devreme. Sunt aici doar să ajut. Deocamdată sper să iasă bine, cum a zis și Florinel. Nu am vorbit cu conducerea, dar pentru mine, când ești la Steaua (n.r. FCSB), orice meci e important.

  5. 2/11/2022 · Mihai Pintilii nu dorește să fie „principal” la FCSB. Însă Gigi Becali s-a orientat rapid și este aproape de a se înțelege cu Liviu Ciobotariu (51 ani) VOYO. „Încă nu sunt pregătit pentru asta. Sunt aici antrenor interimar. E prea devreme. Sunt aici doar să ajut. Deocamdată sper să iasă bine, cum a zis și Florinel.

  6. 12/11/2022 · Mihai Pintilii a susținut conferința de presă premergătoare meciului, iar acolo a prefațat partida cu echipa lui Nicolo Napoli. Fostul jucător a spus că este un dezavantaj pentru echipă faptul că oltenii și-au ales antrenor. Mihai Pintilii: „Nu mă așteptam să pună antrenor!”

  7. 5/11/2022 · Stilul nu-l găsim niciodată, aici depinde de antrenor. Mi-e greu să dau un nume, ca să nu se supere ceilalți. Mai bine mă abțin. (n.r. – La FCSB se cere posesia) V-am zis, Guardiola, să avem posesia. Mi-aș dori din suflet”, a declarat Mihai Pintilii, la conferința de presă.