Yahoo España Búsqueda web

  1. 9.840 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. Hace 3 días · Under Ivković's coaching, a new generation of players led by Nenad Krstić and Miloš Teodosić returned some of the old glory by taking the silver medal at Eurobasket 2009. At the 2010 FIBA World Cup , after narrowly defeating Croatia in the Round of 16, Miloš Teodosić hit a deep three-point shot to upset the favourites of the tournament Spain in the quarter-finals. [10]

  2. 1 de dic. de 2023 · Domovi poznatih Holivud Za Acu Pejovića svi znaju, ali nije samo on kum Živojinovića: Koji košarkaš je venčao Filipa i Aleksandru Prijović? 01.12.2023. 21:34h0 Podeli: Aleksandra i Filip uživaju u bračnom životu od 2018. godine, a njihovu sreću upotpunio je sin Aleksandar KO JE KUM FILIPA ŽIVOJINOVIĆA?foto: Zorana Jevtić

  3. 5 de nov. de 2023 · Evroliga. Miloš Teodosić. KK Crvena zvezda. Miloš Teodosić se ovog leta vratio u Srbiju, pošto je nakon mnogo godina potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, čime je ispunio i svoj dečački san. Mađioničar, virtuoz kako ga nazivaju, od dolaska je pokazao da i sa 36 godina ima magiju u rukama.

  4. 20 de nov. de 2023 · Srbin ostavio jak utisak na Majka Džejmsa! Košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić u crveno-belom dresu konačno pruža partije kakve su se od njega i očekivale. Evroliga je izdvojila Teodosića, zbog sjajnog izdanja u prethodnom periodu i objavila video sa njegovim maestralnim potezima, najviše protiv Fenerbahčea.

  5. 15 de nov. de 2023 · Miloš Teodosić je svakako bio prvo ime meča Crvene zvezde i Fenerbahčea, a to nisu propustili da istaknu ni treneri oba tima. Za 20 minuta na terenu u meču sa Fenerbahčeom Miloš Teodosić je upisao 18 poena, dodao je tri asistencije, a uz sve to je imao samo jedan promašaj iz igre.

  6. 24 de nov. de 2023 · Teodosić pobesneo! Svađa sa sudijama, pa neviđena greška Olimpije /VIDEO/. Miloš Teodosić evidentno je bio nezadovoljan sudijskim tretmanom na početku drugog poluvremena, što je u jednoj situaciji i jasno pokazao arbitrima na meču Crvene zvezde i Olimpije iz Milana.

  7. 30 de nov. de 2023 · Miloš Teodosić se trenutno nalazi na sedmoj poziciji najboljih asistera Evrolige u istoriji takmičenja. I veruje se da bi u naredne četiri utakmice mogao da uđe u top pet najboljih dodavača na večnoj listi.