1. 12 de may. de 2024 · HamKam - FK Haugesund 2-2 (1-0); Briskeby, 7. serierunden av Eliteserien 2024. Scoringer: 1-0 Niklas Ødegård (4`), 1-1 Sory Ibrahim Diarra (59`), 1-2 Morten Konradsen (61`), 2-2 John Olav Norheim (74`). Dommer: Marius Lien, Fossum IF Skien. Gult kort: Fredrik Sjølstad, Vegard Kongsro (HamKam), Bruno Leite, Anders Bærtelsen (FKH ...

2. 10 de may. de 2024 · Sport. Eliteserien. Tidligere Glimt-yndling mister treneren: – Veldig overraskende. 10.05.24 11:39. NTB & Truls Naas. Tidligere Bodø/Glimt-spillere Morten Konradsen og Sebastian Tounekti mister treneren på dagen. Oskar Hrafn Thorvaldsson (50) trekker seg som hovedtrener i fotballklubben Haugesund. Avgangen slo ned som en kjempeoverraskelse.

3. 5 de may. de 2024 · Tre minutter senere noterte vi hjemmelagets største sjanse da innbytter Morten Konradsen fikk avslutte fra kort hold, men en hodebeskyttet KFUM-keeper Emil Ødegaard reddet med beina.

4. 6 de may. de 2024 · FKH. Kåffa. Morten Konradsen. FKH gikk på sitt tredje tap på rad - Se høydepunktene. FKH-spillerne hadde en tung dag på jobb, da de møtte KFUM Oslo hjemme på Haugesund Sparebank arena. Her ser du høydepunktene fra kampen. (+) Ti dårlige minutter ødela alt for FKH. FKH hang ikke med de første ti minuttene mot Molde.

5. 12 de may. de 2024 · Kort etter presenterte Morten Konradsen seg. Han fikk gå uhindret fra midtbanen og kunne banke ballen i mål fra distanse til 2-1. – Det var godt. Det er slike øyeblikk man spiller fotball for.

6. 13 de may. de 2024 · Begge har scoret i Glimts tre siste bortekamper i serien. 4 – Morten Konradsen (28) og Eman Markovic (25) noterte sine første eliteseriemål på fire sesonger.

7. Hace 2 días · Like før første omgang skulle blåses av setter FK Haugesund ballen i eget mål. Kampens andre kom fra Strømsgodset i det 53 minutt. Det gir resultatet 2-0 og alle tre poengene ligger igjen i Drammen. Hør reaksjoner fra Bruno Leite, Morten Konradsen, Egil Selvik og trener Sancheev Manoharan. Til slutt