1. 5 de may. de 2024 · Gästernas första chans kom i minut 20, när deras anfallare nådde högst på en hörna. Men Niklas Hult var välplacerad och nickade sedan undan bollen. Fram till den 30:e minuten var det sedan mycket försvarsspel från IF Elfsborgs sida. MFF tog hand om matchbilden och styrde spelet mot det uppställda gulsvarta försvaret.

2. Hace 3 días · IF Elfsborg möter Gais under söndagen. Då får man klara sig utan nyckelspelaren Niklas Hult, som vilas. Det rapporterar BT. Foto: Bildbyrån. Under söndagen reser IF Elfsborg till Göteborg för match mot Gais på Gamla Ullevi. Men jämfört med 6-1-krossen mot AIK senast så får man klara sig utan en av sina nyckelspelare.

3. 30 de abr. de 2024 · Hör vad Daniel Nannskog och Hanna Marklund tänker om beslutet att peta Johan Larsson och Niklas Hult i spelaren ovan. Foto: SVT/Bildbyrån. Elfsborgs stjärnduo petad: ”Inte varit ...

4. 25 de abr. de 2024 · Niklas Hult löpte sig fri till vänster strax innan kortlinjen och slog ett perfekt inlägg som möttes upp av Simon Hedlund. Yttern satte pannan till och nickade distinkt in bollen i nät. Strax därpå blåstes det för paus och IF Elfsborg klev in i omklädningsrummet med en tvåmålsledning.

5. 13 de may. de 2024 · STOCKHOLM. Han har fortsatt Niklas Hult framför sig i Elfsborgs hierarki, men Rami Kaib ger sig inte. – Det känns som att något är på gång, jag gjorde det bra när jag startade mot Sirius och det kändes bra i inhoppet mot Djurgården nu också, säger han till FotbollDirekt efter 2-0-förlusten på Tele2 arena. “Jag tror ...

6. 1 de may. de 2024 · 9 juli, 2023 19:22. Fotboll Den tidigare IFK Värnamo-spelaren Niklas Hult har haft svårt att göra mål i allsvenskan i år men i dag kom en fullträff. Niklas Hult. Pressbild. Elfsborg bortavann över Kalmar FF med 4–0 (1–0) och efter en halvtimmes spel kom Niklas Hults första allsvenska mål i år och det betydde ledning med 1–0 för Boråslaget.

7. 1 de may. de 2024 · Niklas Hult - Läs det senaste om Niklas Hult hos oss på Fotbolltransfers! Vi är Sveriges största sajt om fotbollsövergångar.