1. Hace 5 días · Footballers from Bodø/Glimta have excellently kicked off the new season of the Norwegian league, recording four wins and only one draw in the first five

2. Hace 1 día · I pausen gjorde Glimt to bytter: Brice Wembagono inn for Fredrik Sjøvold, og Nino Zugelj inn for Jens Petter Hauge. 2–3: Vá får lagt inn til Åsen etter et strålende forarbeid på venstresiden. Fra straffemerket blåser angriperen ballen opp i nettaket og sendte Lillestrøm i ledelsen på ny.

3. Hace 5 días · Glimts toppscorer Nino Zugelj er selvsikker i det han får ballen foran RBKs mål etter en taktisk bom fra Rosenborgs keeper og Ole Selnæs. Setter 2-0 etter 35 minutter.

4. Hace 5 días · Med et dårlig touch forærte Sælnes ballen til en våken Nino Zugelj som gjorde 2-0 før hvilen. ... Zugelj nølte ikke et sekund da han snappet opp ballen og doblet ledelsen ti minutter før pause.

5. Hace 5 días · Vroč, kot pred Eurom 2024 mora biti: Nino Žugelj v polno meril še drugič zapored, nogometaši Bodø/Glimt klonili iz edine prave priložnosti. Euro 2024 je dodaten motiv za vse, Nino Žugelj ni izjema: Po dveh podajah zdaj še prvi gol v novi sezoni norveškega prvenstva.

6. Hace 5 días · Glimt tok tre poeng i Trøndelag A-lag Herrer. Bodø/Glimt tok lørdag kveld sin fjerde seier i historien på Lerkendal. Det var Kasper Høgh som åpnet ballet tidlig i første omgang, før Nino Zugelj doblet Glimts ledelse like før pause. Like etter hvilen var det Albert Grønbæks tur til å finne nettmaskene. RBK reduserte på straffespark ...

7. Hace 5 días · Nino Žugelj je bil v prejšnji sezoni dolgo časa na stranskem tiru zaradi poškodbe stegenske mišice, v novo pa je očitno krenil v odlični telesni pripravljenosti in tudi v zelo dobri formi. Bodo/Glimt ga je leta 2020 od Maribora odkupil za milijon evrov odškodnine.