Yahoo España Búsqueda web

  1. 38 resultados de búsqueda aproximadamente
  1. 20/5/2022 · Olimpiu Moruțan, lăsat din nou în afara lotului la Galatasaray! Ce se întâmplă și cu Alexandru Cicâldău. Pentru partida cu Antalyaspor, antrenorul Domenec Torrent a decis să îl lase în afara lotului pe Olimpiu Moruțan, așa cum s-a întâmplat în mai multe rânduri de-a lungul ultimelor luni.

  2. 13/5/2022 · Olimpiu Moruțan (23 de ani) ar putea pleca în această vară de la Galatasaray, după ce oficialii grupării din Istanbul și-au pierdut răbdarea din cauza evoluțiilor modeste ale fotbalistului român. Super Lig Olimpiu Moruțan ar putea pleca în această vară de la Galatasaray / Foto: Profimedia

  3. 14/6/2022 · Totuși, oferte există pentru Moruțan, iar presa din Turcia anunță că Răzvan Lucescu vrea să-l revitalizeze pe mijlocaș, dorindu-l în Grecia, la PAOK Salonic. Răzvan Lucescu vrea să-i salveze cariera lui Olimpiu Moruțan. Potrivit CNNTurk.com, PAOK a făcut o cerere pentru a îl transfera imediat pe Olimpiu Moruțan de la Galatasaray.

  4. 19/5/2022 · Trecerea fotbalistului Olimpiu Moruțan, de la Galatasaray la FCSB, este privită cu scepticism de agentul Victor Becali. Presa din Turcia insistă că Olimpiu Moruțan este dorit de către echipa patronată de Gigi Becali, căreia Galatasaray i-a plătit 3.5 milioane de euro.

  5. 21/5/2022 · Olimpiu Moruțan este așteptat de Gigi Becali înapoi la FCSB. Mijlocașul de 23 de ani ar putea reveni la clubul din Berceni la mai puțin de un an după transferul la Galatasaray. Finanțatorul „roș-albaștrilor” spune însă că îl va primi pe Moruțan numai sub formă de împrumut.

  6. 21/5/2022 · Olimpiu Moruțan: „Nu înțeleg de ce nu joc” Recent, într-un interviu pentru Ajansspor, Moruțan a declarat că se antrenează la aceeași intensitate ca în perioada când Fatih Terim era antrenorul lui Galatasaray, dar nu înțelege de ce prinde din ce în mai puține minute sub comanda actualului tehnician, Torrent.

  7. 19/5/2022 · Olimpiu Moruțan: „Nu înțeleg de ce nu joc” Recent, într-un interviu pentru Ajansspor, Moruțan a declarat că se antrenează la aceeași intensitate ca în perioada când Fatih Terim era antrenorul lui Galatasaray, dar nu înțelege de ce prinde din ce în mai puține minute sub comanda actualului tehnician, Torrent.