1. Hace 4 días · Olof Mellberg, född 1977, är en svensk fotbollstränare och f.d spelare som bl.a. gjorde 117 landskamper för Sverige. Följ senaste nytt om Olof Mellberg här.

2. Hace 1 día · Herr. by Filip Barkman on 2024-04-15. Trots tre gjorda mål reser BP hem från Hisingen med noll poäng. Den svängiga matchen på Bravida Arena slutade 4-3 till BK Häcken. Nu väntar Halmstads BK för BP. Andreas Engelmark och Olof Mellberg valde att göra två förändringar i startelvan. Nikola Vasic och Alexander Abrahamsson ersatte Rasmus ...

3. Hace 1 día · Det blev fyra mål framåt och tre poäng i matchen mot Brommapojkarna under måndagkvällen. Hör vad Paco Johansen och bortalagets huvudtränare Olof Mellberg hade att säga om den fartfyllda bataljen i presskonferensen. Du ser presskonferensen med Paco Johansen och Olof Mellberg i sin helhet på BKH Play. Hör Pacos tankar efter matchen.

4. Hace 1 día · Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här. Han har lett Häcken i tre allsvenska matcher. Nu har han även hållit ett brandtal. Trots segern med 4-3 mot Brommapojkarna var Paco Johansen inte nöjd med domarinsatsen på Hisingen. – Domarna kan göra fel – men de kan inte ...

5. Hace 6 días · Han hade inte behövt komma ut där, sa TV4 Plays expert Olof Mellberg. Tre minuter in i andra halvlek fick PSG utdelning, då Ousmane Dembele, som anslöt från just Barcelona, fick till en drömträff i nättaket till 1-1 - och bara tre minuter senare var det dags igen genom Vitinha till 2-1.

6. Hace 1 día · Olof Mellberg och company var nära att få lämna derbyt med noll poäng, men efter Vasic sena kvittering fick de rödsvarta med sig en rättvis pinne. Här saknas dock troligen Jakobsen och det är en spelare som hade behövts för att vara slagkraftiga i ytorna när det vankas omställningar.

7. Hace 2 días · Och varför är Olof Mellberg ett drömnamn för AIK? Italienska städer och goda viner, vad rekommenderar Åslund? Lyssna på avsnittet i sin helhet: Tim McVitty Östborg Praktikant.