Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. 20 de may. de 2024 · Ovidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial a fost făcut de campioană pe Instagram. „Lampard” va ajunge, cel mai probabil, la U Cluj. Popescu pleacă de la echipa lui Gigi Becali după 8 ani. El a adunat 248 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat 6 goluri, trecându-şi în cont şi 13 pase decisive.

  2. 20 de may. de 2024 · Ovidiu Popescu (30 de ani) este primul jucător care pleacă de la FCSB, după ce echipa a câștigat titlul. Fotbalistul a transmis un mesaj pe rețelele sociale în care le-a mulțumit fanilor și conducătorilor pentru cei opt ani în care i-au fost alături. Ovidiu Popescu s-a despărțit oficial de FCSB. Ce mesaj a transmis ...

  3. 14 de may. de 2024 · Ovidiu Popescu, Valentin Crețu, Andrei Cordea (FCSB) Credit imagine: facebook. FCSB și-a adjudecat titlul de campioană a României, iar conducerea roș-albaștrilor a început să se concentreze asupra perioadei de mercato din această vară, în care vrea să-i întărească lotul lui Elias Charalambous.

  4. 18 de may. de 2024 · Ovidiu Popescu este la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Deşi a purtat negocieri intense cu Sepsi şi se părea că cele două parţi au bătat palma, „Lampard” ar putea ajunge la altă rivală din Liga 1.

  5. 20 de may. de 2024 · Mijlocașul Ovidiu Popescu (30 de ani) a transmis un mesaj după despărțirea oficială de FCSB. FCSB a anunțat luni, 20 mai, despărțirea oficială de Ovidiu Popescu, mijlocașul facea parte din echipă din 2016.

  6. 20 de may. de 2024 · FCSB a anunțat azi că s-a despărțit de mijlocașul Ovidiu Popescu (30 de ani). După 8 ani în tricoul roș-albastru, acesta va merge la U Cluj. Imediat după 0-2 cu Rapid, în ultima etapă din play-off-ul Superligii, FCSB a anunțat că s-a despărțit de Ovidiu Popescu, cel căruia i-a expirat contractul.

  7. 13 de may. de 2024 · Ovidiu Popescu ar urma să plece gratis de la FCSB. Oferte de la U Cluj și Sepsi. Contractul lui Ovidiu Popescu cu FCSB expiră în iunie, iar Fanatik scrie că părțile nu vor prelungi înțelegerea. Mijlocașul are însă deja două variante pentru a continua în campionatul României.