Yahoo España Búsqueda web

  1. 4.730 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 8 de dic. de 2023 · 08.12.2023 11:11 Komentara 0 Foto: Shutterstock / RAS Srbija Pobednici hakatona osvojili pola miliona dinara U pobedničkoj ekipi su bili Katarina Krneta, Aleksandar Spasojević, Aleksandar Jovanović, Stefan Vučić i Petar Stojanović. Blic preporučuje Takmičenje programera: Pobedniku hakatona pola miliona dinara, evo koji je rok za prijavu

  2. 4 de dic. de 2023 · S slovenskim reprezentantom Petrom Stojanovićem o žrebu za Euro, uvrstitvi na veliko tekmovanje, o njegovem statusu pri Sampdorii, o spominih na velika tekmovanja, na katerih je igrala Slovenija, in o Mariboru. - Kako je zadovoljen z žrebom skupin za Euro 2024 in zakaj meni, da lahko Slovenija tudi v Nemčiji kaj naredi?

  3. 8 de dic. de 2023 · Ovo su imena onih koji su podržali listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" i stavili potpis podrške predsedniku Aleksandru Vučiću. prof. dr Biljana Petrović, prorektor, profesor univerziteta. prof. dr Dragan Cvetković, prorektor, profesor univerziteta. prof. dr Evica Petrović, prorektor, profesor univerziteta.

  4. 3 de dic. de 2023 · Recimo, Petar Stojanović je veoma bitan, iako ni ne igra za Sampdoriju u Seriji B. U odbrani je najvažniji Jaka Bijol iz Udinezea. Mada, on je povredio stopalo i pauzira tri meseca. Nadamo se da će se vratiti u pravu formu za EP.

  5. 8 de dic. de 2023 · 8 Decembra, 2023 Objavio: Monitor online Bivšim sudijama Vrhovnog suda Radulu Kojoviću i Petru Stojanoviću, Osnovni sud na ime višegodišnjeg nekorištenja godišnjih odmora, dosudio preko 14.000 eura, a Stanki Vučinić 20.000

  6. 4 de dic. de 2023 · Od protivnika u C grupi EP u Nemačkoj, Srbija se nikad nije sastala samo sa Engleskom. Utisci iz okršaja protiv Danske i Slovenije 2022. su još sveži. Orlovi su imali seriju od skoro 12 meseci bez poraza kad su 29. marta prošle godine gostovala u Kopenhagenu. Danci su nas savladali bez muke.

  7. 8 de dic. de 2023 · Tu su i lekari Milika Ašanin, Radoje Simić, Dragoš Stojanović, Milovan Bojić, Petar Svorcan, Željko Miković, Sanja Radojević Škodrić… Među sportistima koji su potpisali listu su i Dragan Džajić, Dragan Stojković Piksi, kao i fudbaleri Stevan Dika Stojanović i Nikola Lazetić.