Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Hace 2 días · Verhaeren, succesvol zwemcoach van onder anderen olympisch kampioenen Inge de Bruijn, Pieter van den Hoogenband en Ranomi Kromowidjojo, is al op de achtergrond actief bij Visma.

  2. Hace 1 día · Merijn Zeeman dejará el Visma - Lease a Bike cuando concluya la temporada 2024 para enrolarse en el AZ Alkmaar, equipo de fútbol de la Eredivisie, como nuevo director general. Todo apunta a que su reemplazo será Jacco Verhaeren, un entrenador de natación, que ha llevado a estrellas de su país en el deporte como Pieter van den Hoogenband, Inge de Bruijn o Ranomi Kromowidjojo, a hacer historia.

  3. 3 de may. de 2024 · Volgens Pieter van den Hoogenband, chef de mission van TeamNL, kan de steun van het thuisfront weleens bijdragen aan heel mooie prestaties. “De support die wij vanuit Nederland voelen is ongekend. We staan in de top-5 van landen met de meest verkochte tickets voor de olympische wedstrijden ter wereld. Hoe waanzinnig is dat.”

  4. 22 de abr. de 2024 · De bekendste Nederlandse zwemmers zijn Pieter van den Hoogenband en Inge de Bruijn. De Nederlandse zwemsters op de olympische spelen zijn: Inge de Bruijn en Ranomi Kromowidjojo. De meest succesvolste zwemmer ooit geweest is Inge de Bruijn. Ze zwemt nu helaas zelf niet meer. Pieter van den Hoogenband (14-03-1978) Maarten van der Weijden (31-3-1981)

  5. Hace 2 días · Jacco Verhaeren, die carrière maakte als zwemcoach van olympische kampioenen als Pieter van den Hoogenband, Ranomi Kromowidjodjo en Inge de Bruijn, zal Zeeman opvolgen.

  6. Hace 1 día · De topsportartsen Peter Vergouwen, Mannes Naeff, Petra Groenenboom en Moniek van Heumen ontvingen hiervoor de plaquette van chef de mission Parijs 2024 Pieter van den Hoogenband en TeamNL hoofdexpert medisch Maarten Moen. Diverse afdelingen van enkele Nederlandse ziekenhuizen zijn erkend als High Performance Partner van TeamNL.

  7. 22 de abr. de 2024 · 9,890. In een afgeladen Pieter van den Hoogenband trokken de waterpolovrouwen in de halve finale met 7-6 aan het langste eind tegen Italië. In de finale is Spanje, met 13-5 te sterk voor Griekenland in de andere halve finale, zaterdag de tegenstander.