Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Hace 12 horas · SARAJEVO - Rade Šerbedžije i bend "Zapadni kolodvor" održaće 15. jula od 21 čas koncert na pozorišnom trgu Susan Sontag, a u okviru specijalnog programa Narodnog pozorišta Sarajevo (NPS) "Kultura na ulice 2024!".

  2. Hace 2 días · Kultura na ulice 2024!: Rade Šerbedžija će održati koncert u Sarajevu. U sklopu specijalnog programa Narodnog pozorišta Sarajevo „Kultura na ulice 2024!“ u ponedjeljak, 15. jula sa početkom u 21:00 sati biti će upriličen spektakularni koncert Radeta Šerbedžije i Zapadnog kolodvora. Jedan od najuspješnijih glumaca naših prostora ...

  3. Hace 2 días · Sve je spremno za kazalište Ulysses na Brijunima, evo što je za Dnevnik Nove TV rekao Rade Šerbedžija.

  4. Hace 2 días · Rade Šerbedžija o slavnim osobama na Brijunima: ‘To je zaista elitno kazalište’. Uoči 24. izdanja kazališta Ulysses atmosfera na Brijunima se zahuktava, a sve počinje 19. srpnja premijerom remek djela “ Prosjačka opera “. S Brijuna se oglasio i Rade Šerbedžija, koji je osim o Ulyssesu, govorio i o Brijunima.

  5. Hace 2 días · Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor će 15. jula s početkom u 21 sat održati koncert na Pozorišnom trgu Susan Sontag u Sarajevu. Jedan od najuspješnijih glumaca naših prostora je i u ovoj godini snimao velike internacionalne uloge te zabavljajo velike regionalne publike svojim koncertima uz Zapadni kolodvor u Beču, Zagrebu ...

  6. Hace 3 días · Rade Šerbedžija poziva publiku na veliki koncert u Sarajevu Klix.ba

  7. Hace 1 día · Dan kasnije u ljubljanskim Križankama gostovao je Rade Šerbedžija sa svojim koncertom i gostima, važnim i poznatim muzičarima mogu reći i na globalnoj razini. Bio sam i na tom koncertu i sa Šerbedžijom prije i poslije koncerta. Njegova glazbeno-scenska priča nešto je drugačija od Lošine, ali o tome kasnije.