1. Hace 21 horas · Kort før tid dummede Richard Odada sig så ved at begå et straffespark, som hjemmeholdets Kristill Ingason sikkert udnyttede. Sønderjyske-målscoreren blev i kampens tillægstid også udvist, ...

2. Hace 21 horas · Midt i anden halvleg fik vi foretaget vores anden og tredje udskiftning, da Mads Bomholt og Oliver Ross blev erstattet af Richard Odada og Jubriul Adedeji. Minuttet senere modtog Melker Widell sin anden advarsel i kampen, og dermed var vi reduceret til 10 spillere resten af opgøret.

3. Hace 21 horas · Det gav Sønderjyske luft under vingerne, og efter 88 minutter hjalp også indskifteren Richard Odada til, da han begik et straffespark, som Kristall Ingason omsatte til 1-0.

4. Hace 21 horas · Det gav Sønderjyske luft under vingerne, og efter 88 minutter hjalp også indskifteren Richard Odada til, da han begik et straffespark, som Kristall Ingason omsatte til 1-0. Angriberen fik et gult kort for at håne AaB's medrejsende fans, og det blev kort efter vekslet til et rødt kort, da han stoppede en omstilling.

5. Hace 21 horas · Follow the live report of SonderjyskE vs Aalborg BK. Check out the main plays and moments from this 1. Division 23/24 match.

6. Hace 21 horas · Sent og tungt nederlag i Sønderjyske. 11. maj 2024 kl. 16:05 af Rasmus Estrup. En sønderjysk straffesparksscoring gav et frustrerende 1-0-nederlag på Sydbank Park, hvor vi var en mand i undertal i halvdelen af anden halvleg. Med et indkasseret straffespark kort før tid tabte vi lørdagens udekamp med Sønderjyske med 1-0 i en kamp, hvor vi ...

7. Hace 21 horas · Suivez le compte-rendu en direct du match SonderjyskE contre Aalborg BK. Découvrez les principaux mouvements et moments de ce match de 1. Division 23/24.